- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Telekom webshoppal nekem is volt már hasonló negatív tapasztalatom, egyértelműen megállapíthatóan használt (tele ujjlenyomattal, gyári védőfóliák sehol), felbontott, majd elég hanyagul visszacsomagolt terméket teljesen újként hirdetve árultak, viszont én Telekomos üzletben személyes átvétellel kértem.
Csak annyit az egészről, hogy amikor megérkeztem, számot húztam, majd végre rákerültem egy ügyintéző hölgyhöz, és elmondtam neki miért is jöttem, már akkor is furán viselkedett, először próbált azzal lerázni, hogy őnáluk biztosan nincs a csomagom és nem is tudnak semmiről. Aztán többször is hátrament a raktárba, és az egyik kollégájához is odament akivel valamit tanakodtak és sugdolóztak, hogy még véletlenül se halljak belőle semmit. Ekkor már kb 10-15 perce tanácstalanul ott szobroztam az asztalánál egyedül hagyva, már számomra is kellemetlen volt az egész, és már legszívesebben mentem volna a fenébe. Aztán egy újabb hátsó ajtón eltűnés után megjelent a hölgy az adott termékkel, és annak nem túl jó állapotú össze celluxozott dobozával. Végül ugyan elhoztam a terméket mert nagyon jó akcióban volt még így is, de kellemetlen volt az egész szituáció. -
_NCT
addikt
Ide is berakom, álljon több helyen….
Nos 4 telefon, 3 e-mail (amire azóta sem válaszoltak), chat után 31. napon visszakaptam a pénzem..Soha többet telekom. Jah, és honnan a francból kellene tudnia a webshopba tévedőknek, hogy nem örülnek annak, aki nem előfizető….Kb mindig le akartak azzal rázni, hogy nem tudnak segíteni ha nem vagyok előfizető….
Körülményes, nehézkes ügyintézés, senkinek nem ajánlom. Nagyon régóta rendelek már online, de ez egy igazi tré cég.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- iPhone topik
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest