- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Edigitalnál semmit sem lehet komolyan venni.
Többször (=minden alkalommal) belefutottam már abba, hogy amelyik terméknél "Raktáron" státusz szerepelt, illetve a termékre kattintva az volt írva, hogy szaküzletükben 2 munkanap múlva átvehető, ezek a termékek valójában 1,5-2 hét alatt szoktak a saját boltjukba megérkezni.Aztán amire még figyelni kell, hogy nem akarnak garanciapapírt adni. Ha nem tágítasz, és mindenképpen kérni akarsz, akkor nagy nehezen adnak, viszont szándékosan más sorozatszámot írnak a garanciapapírra, mint ami a terméken van. Kb 90%-ban egyezni szokott vele, de 1-2 számot/betűt érdekes módon minden esetben "elírnak". Ezt nem csak velem, hanem az ismeretségi körömben mindenki mással is eljátszották minden esetben, tehát én nem tudom azt felételezni, hogy csak a véletlenek műve lenne sorozatosan...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest