- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
PazsitZ #3141 üzenetére
A körözési információs rendszert elméletileg minden egyes járőr a szolgálat kezdetekor átböngészi, hogy történt-e benne változás. Ha van változás, azokat betanulja, majd ha van közöttük olyan, akinek tudja a fellelhetőségét, akkor engedélyeztetés után kimegy érte.
Külön szokott lenni országosan elrendelt körözési akció, ahol a területen található összes körözött személy fellelhetőségi helyére ellátogat a razziában résztvevő egység, és begyűjti a megtalált körözöttet.
Ha valaki bejön a Rendőrségre, és ott kiderül, hogy körözés alatt áll, akkor a rendőrnek kötelessége a személyt elfogni.
Személyes példa: pali betelefonál, hogy külföldön volt, és távolléte alatt keresték a rendőrök azzal az indokkal, hogy körözik. Megkértem, hogy diktálja az adatait, amiről persze a Körözési Információs Rendszer azonnal kidobta, hogy ezekkel az adatokkal körözés van kiadva. Megkértem, hogy az ügy tisztázása érdekében egy órán belül jöjjön be. A marha meg bejött...
-
biggamer
veterán
válasz
PazsitZ #2746 üzenetére
" amint egy Nagy-Magyarországgal díszített pólójú lányt vernek meg cigányok. "
" Az igazgatónő szerint a kislány öltözetének nem volt köze, ahhoz, hogy megverték, nincs politikai vetülete az ügynek. Rögtön lenne politikai vetülete, ha öt fehér diáklány verne össze egy cigányt. Akkor a média a neonáciktól és a Magyar Gárda növendékektől lenne hangos. "
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
PazsitZ #2515 üzenetére
Ha valaki meg mer támadni jó eséllyel én is helyben tudom hagyni úgy , hogy ne legyen belőle problémám. Kicsit megcsapkodom egy sziszegős eszközzel a kezét lábát aztán uzsgyi. Mert ugye azt tilos használni
( fejre sosem ütnék vele mert lehet nem kel föl többé aztán még rasszista is leszek , hogy szegíny bodzagyűjtőt megtámadtam mikor megélhetési bűnözött rajtam )
-
Vertigo18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest