- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
fekeandras #3514 üzenetére
akkor kin/min?Amúgy ezt a büntetést csak én keveslem?
-
IreN!CuS
őstag
Kis példa a rendőrök közötti "nem baj megoldjuk" valahogy dologra.
Szituáció évfolyamtárs apucija rendőrkapitánya volt "x" évig. Miután visszavonult egy eléggé egyértelmű szabálytalanságot követett el,mégpedig kötelező haladási irány táblát szó szerint leszart egy elég forgalmas útszakasznál(városon belül persze).És hát kiszúrták a rendőrök szépen utána mentek félre állították,itt következett a jó rész,kiszúrták h a régi főnök az,egyből ment a jó pofizás. A sofőr váltig állította,h nem is látta azt a táblát. Ezt a rendőrök persze "elhitték" és egy sanda "ilyen ne forduljon elő többet mosollyal" elmentek. A srác(évfolyamtársam,akinek az apjáról írtam előbb) részegen elütött egy gyalogost kapott érte fél év eltiltást,nem ismerem a törvényeket,de szerintem ennél kicsit több kellett volna,főleg,h kezdő jogosítványról beszélünk(és büszkén mesélte nekünk,h mennyivel megúszta a dolgot)Szóval amíg ezek a régi "szívességek "élnek" semmi sem fog változni sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest