- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz fekeandras #3514 üzenetére
akkor kin/min?Amúgy ezt a büntetést csak én keveslem?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Kis példa a rendőrök közötti "nem baj megoldjuk" valahogy dologra.
Szituáció évfolyamtárs apucija rendőrkapitánya volt "x" évig. Miután visszavonult egy eléggé egyértelmű szabálytalanságot követett el,mégpedig kötelező haladási irány táblát szó szerint leszart egy elég forgalmas útszakasznál(városon belül persze).És hát kiszúrták a rendőrök szépen utána mentek félre állították,itt következett a jó rész,kiszúrták h a régi főnök az,egyből ment a jó pofizás. A sofőr váltig állította,h nem is látta azt a táblát. Ezt a rendőrök persze "elhitték" és egy sanda "ilyen ne forduljon elő többet mosollyal" elmentek. A srác(évfolyamtársam,akinek az apjáról írtam előbb) részegen elütött egy gyalogost kapott érte fél év eltiltást,nem ismerem a törvényeket,de szerintem ennél kicsit több kellett volna,főleg,h kezdő jogosítványról beszélünk(és büszkén mesélte nekünk,h mennyivel megúszta a dolgot) Szóval amíg ezek a régi "szívességek "élnek" semmi sem fog változni sajnos)[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest