- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
válasz
tolts.hu #2251 üzenetére
Ez nekem kevés.
Viszont nem kellene etetni meg ruházni évtizedeken keresztül. .
Bedobni a Dunába, fél lábbal úszkálgasson.
Hogy rohadjon meg a szemétláda.
Egy szemét alkesz tróger él, egy normális szerető apa / munkatárs / halott.Csak tudnám mitől életfogytiglan, ha " legkorábban " 30 év múlva szabadulhat.
Viszont az ügyvédeket se értem, aki ilyan szemétládát tud védeni.
Mondjuk lehet, hogy hivatalból rendelték ki, nem maga ajánlotta fel a védelmét. -
h0o2a7j6
tag
válasz
tolts.hu #2208 üzenetére
Akkor ezt is mozgáskorlátozott parkolóhelyként kell kezelni? (Mint kiderült igen.)
De akkor miért írják oda hogy "családos és..." Mindegy, megtévesztő az biztos.# 2209 biggamer
Nem tegezem persze. Nem azért kérdeztem, mert így szoktam csinálni, hanem mert egyszer egy felvételen a rendőr hangosan felszólított az illetőt (aki kb. 2x idősebb volt nála), hogy hagyja abba a tegezést. Ezért érdekelt, hogy van-e ennek jogi alapja.
# 2210 Vertigo18
Az emberek 80%-ának a mai napig összeszorul a gyomra, ha rendőr intézkedik vele, akkor is, ha minden oké a kocsin, és szimpla igazoltatásról van szó...Ezt kérdezni is akartam, vajon mitől lehet?
Rossz emlékek, beidegződés, szájhagyomány?„Családos – és mozgássérült parkoló“ -----> jajj, ezen mekkorát mosolyogtam...
Konkrét eset?
H-s Astrát kaptatok?
Szeretem az Octáviákat (civil), már messziről ki lehet szúrni őket; emelt futómű, min.1, de inkább 2 antenna fix helyen, színek kék, piros, zöld, fehér, "garázs állapot"# 2213 brownus
Van átfedés a kettőnk véleménye közt...
-
adalbert1
veterán
válasz
tolts.hu #2157 üzenetére
Szerintem semmi baj nem volt azzal hogy felléptek a csőcselék ellen... Legalábbis akinek az a legjobb szórakozása hogy tör-zúz, más tulajdonát rongálja az nem igazán vehető ember számba...
Persze abból a szempontból én se vagyok különb, ha tegyük fel az én autómat gyújtották volna fel, az én kirakatomat zúzták volna be, stb... Akkor már valószínűleg én is el lettem volna ítélve önbíráskodás miatt...Az meg szomorú hogy esetleg pár ártatlan is megsérült, de most komolyan, ha azt látom hogy épp k.rva nagy balhé van kitörőben akkor az az első hogy lelépek a helyszínről, nem?
-
lúzer
veterán
válasz
tolts.hu #2129 üzenetére
50k büntetés
mellesleg karácsonyi misét ne ateisták szervezzenek
van durvább példám is de az moderáció tárgya lenneA vetkőztetéssel én sem értek egyet, de szerintem el is lett ez egy kicsit ferdítve
egyszerű: független hazugságvizsgálat, bár talán a rendőrség sem tagadja amit a perverz művelt -
lúzer
veterán
-
Egon
nagyúr
válasz
tolts.hu #1978 üzenetére
Na ja. Csakhogy vannak akik erre a "Dehogynem!" válasszal élnek, szerintem nem is kevesen. Akkor miről beszélnük? Leírtam, hogy a végeredmény szempontjából (ha elfogadja a rendőr a kenőpénzt) tökmindegy, hogy ki kezdeményez.
Más. A sógor mesélte, hogy anno volt egy preparált szondájuk, ami mindenképpen elszíneződött, amikor megfújták. Január elsején gyakran volt szolgálatban (családosként inkább választotta a szabad karácsonyt), és ilyenkor a lehető legtöbb autóst megállították, és megpróbálták lehúzni (szinte mindenki iszik szilveszterkor, és sokan nem tudják mennyi idő alatt megy ki a pia szervezetből). Aki nagyon erősködött, hogy márpedig ő nem ivott egy kortyot sem, azzal megfúvattak egy rendes szondát, és elengedték.
Ez mennyivel jobb annál, mint amit az autósokról írtál? Semennyivel. Sőt, sokkalta rosszabb.Szerk.: a lényeg kimaradt. AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!
-
Egon
nagyúr
válasz
tolts.hu #1974 üzenetére
Kivéve ha a rend őre elsüti az "ez ötvenezer lenne ha feljelenteném, megoldjuk okosban?" kérdést (vagy éppen az autós próbálkozik - ha létrejön az üzlet, a végeredmény szempontjából tökmindegy). Innen (is) eredhet a "tarhálunk" kitétel (egyébként elsőre is idézőjelbe kellett volna tennem: nem saját gyártmány, egy Vavyan Fable regényből kölcsönöztem, de sztem jól illik kis hazánk rendőrségére is). A "félünk" pedig jelentheti azt, hogy fél hogy lebukik a tarhálás során.
Vagy hogy érdekes módon a csóringer Trabantost könnyebb megbüntetni, mint a nagydarab kopasz Audist. Vagy hogy miképpen fordulhat elő az, hogy egyes falvakban nyíltan terrorizálják a rendőröket. Satöbbi.
-
nguru
tag
válasz
tolts.hu #1951 üzenetére
Na Itt jön ki a magyar mentalitás....NEM X.Y. gyújtogatott, aki mellesleg tűzoltó, hanem egy TŰZOLTÓ gyújtogatott,egy RENDŐR gázolt...ez a nagy baj. Egy ember hülyesége miatt egy egész testületet negatívan ítél meg a közvélemény.
De a másik, ami nagyon tetszik, amikor pl. a tv-ben egy bűnöző nevét lerövidítik, nehogy kiderüljön ki is ő....pl: K. Guszti...mért nem lehet annak a mocsoknak kiírni a nevét, hogy Kanyifaszi Guszti....ez is a személyiségi jogok miatt. Mért van személyiségi joga egy elítélt bűnözőnek?????Szem csak egyvalamije lehet: Büntetése
Ja: ha esetleg ilyen nevű fórumtárs van...akkor bocs!
-
Reno7
senior tag
válasz
tolts.hu #1931 üzenetére
Ez hihetetlen
(#1938)Vertigo18: Arra gondolsz hogy kiemelték az egyiknél hogy ex-zsaru?Mint ma a gázolónál is kiemelték hogy rendőr volt
Ez egyre megszokottabb
-
adalbert1
veterán
válasz
tolts.hu #1937 üzenetére
Tartalom terén elég szegényes az oldal...
Mindenesetre ez alapján lehet kalkulálni valamennyire (persze még az előző kérdéskörben).
Ha megcsinálok egy ilyen szorzást, hogy 10259*8000*365, akkor elég nagy számot kapok.29956280000.
A következő képen meg látható, hogy több mint 50%-uk visszaeső.
Kár hogy 2007 végi adatok. -
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #1916 üzenetére
Erre sajnos jó esélyetek van. Sztem a civil befolyás az egyik legnagyobb ellenlábasunk. A közvélemény minket illetően ismert, és ezek között a kedvezményekkel kapcsolatos álláspontok is. A vezetők kénytelenek lesznek arra hajolni, amerről erős szél fúj... egyedül a szakszervezetekben reménykedhettek, hogy azért bármit nem engednek, és - talán - nagyon nagyon rosszul nem fogtok járni. Talán...
Persze nem lesz itt kánaán senkinek, nekünk sem.Legfeljebb hozzátok képest vagyunk valamelyest jobb helyzetben.
-
Reno7
senior tag
válasz
tolts.hu #1891 üzenetére
Gyorskocsi alatt mit értesz?Rabszállító?
Ismerek BV-st,bár ő már csak kíséri a rabokat,nem a cellákat járja,de ahogy mesélt hogy mik mennek ott
nekem annyi elég volt,nem szeretnék ellátogatni oda érettségi után
Amúgy a nevelőintézet rosszabb...azaz a hely,ahová végképp nem szeretnék bekerülni -
Reno7
senior tag
válasz
tolts.hu #1889 üzenetére
Igen ezt én sem mindig értem,hogy amikor nézik a tv-ben a börtönöket,mindig csak annyi marad meg bennük hogy egy könyvekkel teli szobában(meg vmi gagyi sz.gép az asztalon) beszélget a riporter a bűnözővel,de az amikor végigmennek a folyosón,meg bekukkantanak 1-2 cellába,az vhogy törlődik...Emlékszem mikor megépült a magán börtön(Tiszalök és Szombathelyen asszem),mindenki fel volt háborodva hogy luxus lesz a raboknak stb...de akármennyire is arcpirító,azokat a rabokat akiket lehet -jó eséllyel- rehabilitálni,szerintem inkább ilyen "luxus" börtönbe kell rakni,és ott valami normális módszerrel jó útra terelni,mert a túlzsúfolt mindenféle sokszoros visszaesők között csak rosszabb lesz...Ez idiótán hangzik,de véleményem szerint az lenne a lényege a börtönnek hogy akit még lehet,jó útra terelgetni,és erre nem az agresszív módszerek a célravezetőek,legalábbis nem annyira eredményes.Persze ez a többszörös súlyos testi sértés,többszörös gyilkosságért ülőkön ez már nem nagyon segít...
Megelőzés: Nagyon fiatalon nem lehet őket berakni semmi ilyenbe,mert sérül a pici lelkük
(jogvédők rulz)
-
Reno7
senior tag
válasz
tolts.hu #1883 üzenetére
Amíg ezt csak a saját telkemen alkalmazhatom,addig nincs vele gond...
A börtönnel kapcsolatban: Nem szabad Supermax börtönök tömkelegét építeni,és oda zárni a rabokat(-max az életfogytosokat,vagy akik több tíz évig ülnek-),mint Amerikában. Viszont olyan programokat lehetne indítani,ahol a fiatal bűnözőpalántákat bevinnék a nehéz fiúk közé,nem bedugni őket,csak egy ebéd erejéig egy térbe rakni őket,persze felügyelettel...ezt tudtommal több országban is csinálják,Amerikában majd 90% feletti azoknak az aránya,akik egy ilyen kis vizit után jobb útra terelődnek
Viszont nyugodtan lehetne közmunkára fogni őket,építsék/javítsák az utakat,járdákat stb;csak ezzel sokan elesnének a jól fizető tenderektől,tehát kétlem hogy ez megfog valósulni. -
adalbert1
veterán
válasz
tolts.hu #1883 üzenetére
Én is erre akartam rámutatni a pistikés és józsikás példával...
Szóval ezt tényleg baromi jól ki kell dolgozni... Annak viszont örülnék ha mondjuk arra megyek haza hogy fel van nyomva a lakás és még épp dolgozik az illető akkor ne azon kelljen mérlegelnem hogy most épp mi kerül a kezembe amivel adok neki. -
degh
tag
válasz
tolts.hu #1837 üzenetére
Így van, szakértőnél van az ügy.
Csak azért kérdem mennyi idő, mert barátomnak már megjött az eredménye, de még nem kapott értesítőt, 2 hete pénteken már itt volt pedig, viszont a másikat már be is hívták, és ma rendezték le a jövőjét, pedig az övé még nem volt benn akkor.
Az első negatív a második pozitív, eddig 50%-os a gyors teszt, mivel az övékre is pozitívot dobott. -
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #1827 üzenetére
Nekem annyi bajom van ezzel a fajta rendőrködéssel, hogy sokat azt hiszik: ez is olyan szakma mint bármelyik. Ez nem igaz. Ez - és hasonlóképpen más hivatások is - nem annyiból áll, hogy lekenek egy gyorstalpalót és már rendőr is vagyok. Az egyéb képességekről (vagy annak hiányáról) nem is beszélve... sztem.
És ugye ismerjük a lehetőségeinket és annak korlátait, a munkaterheket, a megnövekedett vezetői és civil elvárásokat, valamint a hivatásunk anyagi és erkölcsi ellentételezését. Nem tudok másként fogalmazni, mert a megbecsülés kifejezést túlzásnak tartom.
Arra kíváncsi leszek, ha az érdeklődők is megismerik ezeket - no, nem részleteiben, csak úgy nagyjából a lényeget -, akkor nem változik-e meg az az érdeklődés? -
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1812 üzenetére
Nah, akkor kicsit bővebben...
Alapvetően én is "kivégzés-ellenes" vagyok, mert mi van pl., ha 5 év után derül ki, hogy ártatlan? Akkor aztán nincs perújrafelvétel...
De ezesetben arról beszélünk, hogy valaki 3 (!!!) alkalommal követett el erőszakos bcs-t; azért valakit 3x csőbe húznak, és Ő mindnél ártatlan volt, azt nehezen hiszem... És akkor lenne visszatartó ereje! Ha 2x lesittelték már ilyenért, a harmadiknál biztosan meggondolná, hogy elmenjen-e rabolni!
Egyébként, ha 3x elkövet egy szándékos erőszakos cselekményt, akkor majd szépen fizetem a szállását, az ételét, az érettségijét, és minden mását élete végéig...
Nah ez az, ami bennem negatív érzéseket táplál... Bár "egyes nációk fattyait" inkább bent pénzelném a börtönben, mint most, hogy kint van, így is pénzelem (tőlem kapja a segílyt...
)...
-
Reno7
senior tag
válasz
tolts.hu #1782 üzenetére
Most nem kötözködésképpen,inkább csak kíváncsiságból a rendőrként dolgozóktól...Ti igazándiból kinek ajánljátok(ez kicsit hülyén hangzik) ezt a munkát? Mert az olvasottak alapján,meg így külső szemlélőként nem átlagos meló,és gondolom kell valamiféle elhivatottság is hogy ezt bírja az ember
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1761 üzenetére
Nem kapott semmiféle ilyen büntetést, 50k, amit kapott...
Hidd el, tudnám részletezni hosszabban is, de örülök, hogy túlvagyok rajta...
Jah, és az egyenruházatomban 20.000 Ft. kár keletkezett, nah annak is csak a felét fizette a cég, repestem az örömtől, hogy ki kell adjak 1 nap alatt 10.000-et úgy, hogy a legközelebbi egyenruházati bolt 210 km-re van... :cry
-
degh
tag
válasz
tolts.hu #1760 üzenetére
bementem ma reggel, röpke fél óra után kiderült, h táppénzen van az akihez tartozik az ügy. de egy teljesen korrekt emberhez lettem átirányítva, igaz ő se sok mindent tudott mondani, csak annyit, hogy február 2.-án hosszabbítva lett az ügy, dec. 18.-án elküldték a mintákat, de még nem jött eredményem.
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1698 üzenetére
Egyik általam nagyra becsült, idősebb jóbarátom (úgy 60 lehet) éppen akkor ment be a telkére, amikor a 25 éves elkövető mászott ki a kisházának ablakán.
Mikor meglátta a "rézbőrű", rögtön felkapott egy botot, amire a jóbarátom se volt rest, Ő is felkapta a sajátját, ami a keze ügyébe került.Jóbarátom volt a gyorsabb, egyet ütött, mindkét lába eltört a g*cinek...
Eredmény: 2 év felfüggesztett (3 évre),a cigó meg rokkantnyugdíj mellett megy mostantól betörni...
A véleményem nekem is megvan, higgyétek el...
A fájdalmas, hogy én mentem a barátomat begyűjteni...
-
Snoop-y
veterán
válasz
tolts.hu #1679 üzenetére
Az biztos is mivel nincs konkrét időpont. De a határozatot megkapod miszerint 30 napon belül a választható vizsgaállomások valamelyikén be kell mutatnod az autót.Nos ők nem kaptak ilyen papírt mivel előttem engedték el őket és ők nem jártak a furgonban ahol kitöltetik mindenkivel ( felveszik az adatokat kapsz egy helyszíni jegyzőkönyvet, hogy milyen pontokban nem felelsz meg a hatályos jogszabályoknak )
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1665 üzenetére
Igen, ez is a sok szempontok egyike, hogy hogyan viselkedik a "kuncsaft", illetve milyen körülmények közül való.
És igen, aki azzal fog jönni, hogy ha én elkövetek valamit, akkor a másik miért kap kevesebbet ugyanazért, mert 3 gyereke van, arra is csak azt tudom majd mondani, hogy igaza van...
Seth, megkaptad, mi?
-
oxox
addikt
válasz
tolts.hu #1665 üzenetére
Tehát eszmefuttatásod szerint ha veszek egy lepukkant warburgot, örökbefogadok egy fél intézetet, akkor rám ne vonatkozzanak ugyanúgy a kresz szabályok....jahh és mellette ékesen szólok a rendőr pajtáshoz, ha megállit mert szembe megyek az M7-esen.
Vagy tartassák be a szabályokat mindenkire, és büntessenek nemre-korra-hajszinre függetlenül, vagy ne...
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1641 üzenetére
Nekem, ha sietnek a legközelebbi kollegák, akkor is 20 perc, mire odaérnek...
Hú, vazze, arról tényleg senki nem beszél, hogy milyen is egy halálhírt közölni a hozzátartozókkal (mert az ugye szintén a mi feladatunk...), arról nem is beszélve, ha kollega az áldozat! Bele se merek gondolni...
-
oxox
addikt
válasz
tolts.hu #1625 üzenetére
nem bánt...
Nem irtam (ill. sorozásnál irtam...de gondolom az más), és nem ismerem, de ha egy rendőr..akinek példásan kéne viselkednie kiszól egy olyat, mint fent irtam, akkor valami hiba csúszott a dologba...azt ne is emlitsem, hogy a másik harom bentülő sem lepődött meg....megjegyzem ha roma származású lettem volna, nem is igazoltattak volna (nem etnikai kérdést csinálva a dologból, csak tényként közölve, hogy vidéken félnek a "kisebbségtől" a rend őrei) .Mikor Faternak ellopták a gyümölcsfáit a hobbyról, és mikor megtalálta őket...(aggrármérnők és kikutyúlt magának valami spec vadriasztót, meg ismert rajtuk minden rügyet), kihivta a rendőrt, és az lepacsizott a tolvajjal...és még majdnem Apum kisérte be......de nem is ez a lényeg...inkább az a kérdés, ez miért jut eszébe egy sima hétköznapi közembernek...tehát igenis példás ember lehessen csak rendőr, amit ne haragudj nem jut eszembe jobb, mint komolyabb tesz a jelenleginél (bár azt sem ismerem...de nekem nem tünik hatásosnak)A jogrend változásainál ne támadásnak véld (bár úgy értetted), pont több hatalmat adnék a rendőröknek...persze ha úgy gondolnám, hogy tényleg kivannak szürve a nem megfelelő kollégák. (hogy ha pl. valaki kockakövet dobál feléjük, azt úgy elverhessék, hogy...ne ők legyenek még meghúrcolva..., vagy, hogy ne kelljen félniük, hogyha egy kisebbségi álampolgárt büntetnek, mikor csinál az ombudsman etnikai-rasszista kérdést a dologból.) Utálom az usát, de a rendőrök és a magántulajdon védelme azért jobbnak tünik.
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1625 üzenetére
Ne bántsd, Nokia!
Szíve-joga olyan dolgot bírálni, amit még sosem tesztelt (pszichológiai-felvételi), illetve olyanról álmodozni, amihez meg nem biztos, hogy ért (jogtudományok)...
Nekem pl. az a "hatalom van a kezében, így visszaadhatja, ami általános iskolában sérelem érte" dolog nem volt nyerő, dehát ilyen is van... Ahogy máshol is vannak ilyenek.
Én 190 centi vagyok, Általános iskolában pedig nem voltam az, aki célpont lenne az idősebbeknek, erősebbeknek... Mégis azt hiszem, hogy elfogadná tőlem a bírságot...
-
-
biggamer
veterán
válasz
tolts.hu #1619 üzenetére
Ami cseszteti a csőrömet az, hogy mondták ma a híradóban, többen is látták amint a másik ajtón kifutott a tróger.
Csak azt nem tudom, hogy azok akik látták, miért nem szóltak, hogy ne keressék már ott a kommandósok ?
Megkímélhették volna az állampolgárokat és a rendőröket is a felesleges idegességtől, munkától.Viszont ha pénzjutalmat tűznek ki a fejére / pl. 1 milla / biztos meglesz a rabló.
-
jolti05
őstag
válasz
tolts.hu #1595 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Amit leírtál igaz, és sajnálom is, hogy így van. De mivel jómagam ismerem valamennyire, ezért tartom az állításom. Nem felháborodásból vagy panaszból írtam a "Nem hiszem..." kezdetű mondatom, egyszerűen csak egy általános igazságot véstem le. Innen az erkélyről rá tudok mutatni, hol szoktak bandázni és drogozni valakik.
...és ezért is szerettem volna rendőr lenniDe ez nem fog összejönni, úgyhogy nem is töröm magam.
Nincs igazság.Jóéjt.
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1582 üzenetére
Miva, kollega, kiakadtál?
Hidd el, nekem is vissza kellett nyelnem azt, ami először akart kijönni...Egyébként én sem értem mire jó, hogy kritizáltok, ez a törvény, ezt kell betartani. És visszautalnék: én sem értek egyet mindegyik törvénnyel (többek között a biztonsági öv használatával pl.) mégis igyekszem minden esetben betartani őket (igen, a biztonsági övet is bekapcsolom). Én nem fogok halefokkal mászkálni, aztán csodálkozni, ha elveszik, JOGSZERŰEN!!!
A traffis témához csak annyit, hogy nincs semmiféle jogszabály, hogy telepített táblánál lehet csak mérni, ideiglenes táblánál nem... Ha csak ideiglenesen van kint egy 30-as tábla azt nem is kell betartani? Minek menjek lassan, holnap úgysincs itt a tábla??? De a bírság, az majd jön... Azt meg pláne nem szabta meg senki, hogy civil, vagy csíkos autóból lehet csak mérni...
Azzal is egyetértünk, hogy az "objektív felelősség elve" csak pénzbehajtás... De ezt kell betartani!!! Példa: Megállni tilosban áll a bácsika, és a főnököm pont meglátja, odaküld intézkedni. Ugyebár ilyenkor már nem lehet figyelmeztetni, el kell járni. A hivatalos eljárá: papit még igazoltatni se kell, 2-3 fénykép (megvannak a szempontok, amiknek meg kell felelnie), egy sor beírás, és fix 30.000 !!! Az sincs, hogy a papi kér valamiféle helyszíni bírságos csekket... Megszűnt!
Még1x: nem mindennel értek én se egyet, de ez a törvény! Ne szegd meg! -
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #1537 üzenetére
Nálunk a területen van egy néni, aki már 3x akadályozta meg, hogy bejöjjenek hozzá!
Mindig elkezd kérdezősködni, mivel úgysem visz ki egy hivatalos cég sem pénzt, így előbb-utóbb bebuknak, és akkor hívja a Rendőrséget! Akárhányszor kell kimennem, mindig megdícsérem...
Utolsó alkalommal azt mondta, hogy egy 10.000-est kellett volna hoznia a besurranóknak, aminek "fel akarták írni a számát"...
Erre a mamika elzavarta őket, mivel látta a TV-ben, hogy 10.000-est kérnek a besurranók számfelírásra...Ezek után jött a dícséret a részemről, majd megkérdezetm, hogy mi lett volna, ha 20.000 Ft-ost kérnek számfelírásra? Erre "aszongya": akkor valszeg beengedtem volna őket...
Úgyhogy el kellett magyaráznom neki, hogy ne csak a 10.000 Ft-os pénzekkel okoskodókat ne engedje be...
-
Vandit.
addikt
válasz
tolts.hu #1464 üzenetére
Úgy értem, ha ez így lenne, akkor nem lenne semmi gond. Az egy dolog, hogy "papíron" ez a feladat, attól még nem biztos, hogy ez be is van tartva. Az is szép dolog, hogy véded a mundér becsületét, de mindenki tudja, hogy mennek a büntetések. Meg kell lenni a napi limitnek többek között. Bár, ha a zebránál meg nem adott elsőbbség miatt büntetnének az hasznosabb lenne balesetmegelőzés szempontjából és több pénz is jönne be, mint a bokorba bújkálás. Bújkálni a sunyik szoktak szerintem vagy akiknek vaj van a fülük mögött. Elég visszatetsző ez a bokorból fényképezés.
Köszi. -
törölt tag
válasz
tolts.hu #1463 üzenetére
Te minden parancsot szó szerint betartasz, amit a felettesed ad?
Nem azt mondom, hogy tagadja meg a parancsot, de nem lehetne akkor nem a bokorban elbújva trafizni? Vagy a parancsban ez is benne volt? Engem két évvel ezelőtt szedtek így ki, városon belül 2x2 sáv, sehol senki, 30-as tábla. 48-cal mentem, lemeszeltek a bokorból, ki is intettek, és vigyorgott a rendőrnő, hogy végre mehetnek haza, mert sikerült engem megbaszni.
Szóval szép dolog, hogy véded a testület becsületét, és jól is teszed. De van nem egy akkora tetű kollégád, hogy egy jobb politikai rendszerben élve temették volna el őket.
-
lúzer
veterán
-
sasa311
veterán
válasz
tolts.hu #1463 üzenetére
Nem történt bűncselekmény, mert a hátsó ajtón szó szerint "szöktek" az orvosok....
A történet így történt:
Beteg kórházban műtét után kómába esik. Nem orvosi hiba folytán, hanem mert nem lehetett rajta segíteni, túl hosszú oxigénhiány miatt. Família -az a jó fuxos - 20an őrjöngenek a kórház előtt késekkel, fegyverekkel, üvöltöznek, Kanyáznak, hogy jöjjenek le a "gyilkosok"...
Rendőrség tárcsáz, helyzet vázol. Válasz: Amíg nem történt bűncselekmény nem jönnek ki tömeget oszlatni.
Hát köszönöm. Majd biztos kisétálnak az orvosok 20 habzószájú cigány közé, akkor tényleg történt volna bűncselekmény amiért érdemes kiszállni.....A trafis hozzászólásokhoz:
- Továbbra is paraszt az, aki kiadja az utasítást arra, hogy ilyen helyekre álljanak a kollégák ki
- Továbbra is kiemelten paraszt, aki kinnfelejtett tábla alá rendeli ki a kollégákat trafizniDe gondolom tömegesen emelnek szót a vezetőség előtt a kollágék, hogy talán mégse a puszta közepén egy kinn felejtett táblánál kéne trafizni, hanem mondjuk iskoláknál vagy lakott területen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest