Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Mindenki felesküdött valamire / orvos, rendőr, tüzoltó stb. /.
Az a hivatása, azt kell szolgálni több évtizeden keresztül.
Változnak a " hatalmat " kézben tartó erők pártállásai, de akkor is el kell végezni a munkát, mert kirúgnak a munkahelyedről, aztán Te is munkanélküli leszel.
Ha van egy gyilkos és megsérűl, akkor azt is úgyan úgy el kell látni, nem mondhatod azt, hogy dögöljön csak meg, mert megérdemli.
Mert ha nem látod el és meghal / ez ellentétbe van az esküddel, amit le tettél a pályád kezdetén /, akkor meghurcolnak és kitesznek a munkahelyedről.
Vagy ez van a tüzoltónál is, nem mondhatja azt, hogy ez egy rohadt pedofil háza ami ég, ezért nem oltom el, mert megérdemli a rohadt köcsög ...
Remélem érted, hogy mit akartam ezzel kifejezni. -
God Vazzeg
veterán
Nem azért, de a Gergényi az egyik legnormálisabb az ottani vezetők közt.. Nagyon kemény ember (egy hierarchikus rendszerbe ez kell is) de igazságos, és elégé ''képben van'' a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, csak az ő keze is meg van kötve.. Anno kecskeméten még többször beszéltem vele, és itt se volt könnyű helyzete, ti el se hinnétek micsoda fúrás megy a rendőrségen belül
-
Boxiné
aktív tag
Vannak jó, és vannak rossz rendőrök, de azok előtt mindenképp meghajolok, akik meg tudták állni, hogy egy feléjük hajított kő nem hozta ki őket a béketűrésből. Én tuti, hogy szétcsaptam volna a szájukat!
Mondj egy olyan intézményt amelyiknek nem lehet kifogásolni a vezetőségét. Én nem nagyon tudnék olyat.
[Szerkesztve] -
Boxiné
aktív tag
Jó lenne, ha tényleg ilyen kis dögökkel furikáznának.
A rendőrképző sulikban is ötszörös a túljelentkezés. Nekem is gyermekkori álmom volt, hogy rendőr legyek. De nem tudom mit tettem volna egy ilyen októberi tüntetéssorozaton. Nem hiszem, hogy megálltam volna, hogy ne rúgjak bele egy-két olyan emberbe, akik nem kis kövekkel dobálóztak. Szóval le a kalappal az olyanok előtt akik ezt kibírják! -
Dictator^
veterán
bevittek a kapitányságra, tök üres volt és még gyökerek is voltak, röhögtem rajtuk jól. elkérték az adataimat, aztán a csávó bement egy szobába, jön ki ahol a 2 társa volt meg 1 nő, szóval jön ki hogy: FASZOM, nem jó megint a Robotzsaru. Én meg röhögtem hogy mit lámpáznak ennyit, aztán vártam 10percet és utána elengedtek.
de a kérdésre még nem tom a választ, a haverék nem igazolhattak volna engem?! kötelesek voltak bevinni? vagy csak a menőt játszották?! én 21 éves vok, az agyik cop kb 25 volt a másik olyan 31körüli. -
sasa311
veterán
Nem kérdeztem meg milyen cucc....
de kettőt találhatsz
A keleti elég meleg hely ilyen szempontból, 10-15 forintal jobban váltják az eurót és megkapsz bármit, amit csak venni akarhatsz / drogot, kurvát, de láttam már ott, hogy stukkert árult a fószer 5méterre a rendőröktől - persze valamiért őt nem igazoltatták / -
sasa311
veterán
Mondod te...
Van egy barátom, együtt szereztü még a jogsit. Sajnos ő nem nőtte ki a gizdázós korszakát, és rá van állva a zöldre
Állati jól vezet a srác, de komolyan mondom. Mégis már vagy 8X összetörte a kocsiját, mind beszívva... Pedig mikor tiszta kurv@ jól vezet. Na ezt add össze
EÜ doboz:
Ha valami hiányzik belőle megmondod, hogy 2 sarokkal arréb egy csöves fetrengett az út szélén és bekötözted. Most mész a patikába pótolni a hiányt. -
parandroid
félisten
''annyira rugalmatlanok voltak, hogy mielőtt lehívtak volna megálltam és kiszálltam a kocsiból és mondtam hogy nem vezettem, lezárom a kocsit és nem is láttuk egymást... nem jött be...''
Hát, nem tudom, én nyugodtabb vagyok ezzel a megoldással, mint ha elengedtek volna. És nem azért, mert kárörvendő vagyok, hanem mert szeretem azt hinni, hogy a közlekedésre veszélyes magatartást (az ittas vezetés tipikusan ilyen) szigorúan büntetik. A beszívva vezetés ugyanez a kategória. Remélem próbaidős voltál még az első ügy után, és most lesz némi időd gondolkozni jogsi nélkül, hogy érdemes-e még egyszer hülyeséget csinálni, amikor vezetsz...
p -
Bhoeurh
tag
2 hetes volt a jogsim, amikor csináltam egy szabálytalan megfordulást az Örsnél. Igazából senikt nem zavartam, de ott volt két köcsög akiket nem vettem észre. Jól befosattak hogy ezért bevonják meg ilyenek, kb. 100 e Ft bírság, majd a végén azt mondták hogy 40 rongy vagy a jogsim most azonnal... kifizettem nekik zsebbe, de ma már biztosan nem csinálnék ilyet... inkább jelentsen fel, akkor semmit nem kaptam volna, mivel még tanuló vagyok, nincs keresetem, nem volt még semmi ügyem... stb.
Elterelés miből áll? Mit csináltak amikor bevittek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged