Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nem személyes volt amit írtam, fölösleges így (magadra) venni. Nekem nem tudsz vele rosszat tenni hidd el, legfeljebb csak magadnak. És a beosztásomat sem érzem fenyegetve.
De ha ezt nem hiszed el - igaz, ez tulajdonképpen egyfajta rossz kívánság - legyen úgy, ahogy szeretnéd. De majd jusson eszedbe mit mondtam.
Azt, hogy A szerződéses rendőrök tulajdonképpen olyanok lesznek, mint a biztonsági őrök... el ne hidd már! A legtöbb helyen annyi a követelmény a biztonsági őrökkel szemben, hogy bemenjen egy meghatározott helyre, ne menjen haza a munkaidő vége előtt, és ne aludjon el (legalább állva)... vagy még annyi sem. Persze igaz, jó sz@r fizetésért. Ha létrejön ez a fajta "rendőrség" nem tudom az ő részükre milyen lesz a megállapított fizetés (bár sztem nem sok, ismerve a hivatásos tiszthelyettesi állomány átlag jövedelmét), de a követelmény nem olyan lesz, mint egy átlag biztonsági őré, erre fogadást köthetsz.
Azokat a szerződéses rendőröket nem azért fogja alkalmazni a rendőrség - ha alkalmazza -, hogy egyel többen legyenek ott, ahova állítják őket. -
tolts.hu
őstag
Azért nem lehet még tudni, mert nem indult el ez a képzés, lehet hogy nem is fog, ezek csak tervek. Nyilván ha lesz ilyen, ugyanúgy 18 lesz az alsó korhatár, és a fegyveres szolgálatra való alkalmasság is kelleni fog hozzá(egészségügy,fizikai,pszichológiai).
Vertigo18: Az igen...! Mik vannak..
-
_seth_
veterán
+sosperecek18:
Na ja csak az kellemetlen lenne ha odajönne egy rendőr és probléma lenne belőle...
De pl jó lenne akkor is amikor a cigányok állnak pl a bolt bejáratánál és kéregetik a kocsikból a pénzt, hogy majd ő visszatolja (1 métert kell tolni max...) na olyankor közelbe leparkolni és távirányítóról bekapcsolni a sziréna hangot (működik próbáltam ma).
-
nguru
tag
Ebben igazad van! Viszont akkor az ''egyeseket'' nyugodt lelkiismerettel lehetne kigyomlálni a testületből, súlyos büntetéssel sújtva. Viszont amíg arra gyűjt, hogy ki tudja fizetni a rezsijét...nem igazán tudom hibáztatni érte!
Gyuri27:A Huszáripari Műveket nem lehet rendfentartási feladatokra kivezényelni, maximum kiemelten fontos objektumok védelmére...(Hálistennek!)
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
na ezt én is így látom
nem hiszem hogy az alacson fizetés a magyarázat (ez csak egy jó indok)
nekem is alacsony a fizum még se megyek el bűnözni
és a bíróság se áll el a büntetéstől ha a megélhetésedért bűnözöl
aki alacsony fizetéssel elfogadja a zs-t az ha megemelik is el fogja fogadni
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Ez is a hierarchia miatt van, szar ám úgy dolgozni, hogy felülről a te seggedet rugdossák, neked meg munkaköri kötelességed lefele rugdosni, mert elvárások meg vannak.. Persze ez mindenhol így van, a hatalommal való visszaélés meg mindenhol van, csak nem ennyire kézzelfogható.. Emberi jellem válogatja ki hogy éli meg a hatalmat, a kisrendőr kezében annyi hatalom van, hogy megbüntet/nem büntet meg, így ezzel tud csak visszaélni, bár szerintem ez se jellemző
Nem kell arrogánsnak lenni, a rendőr is ember, a munkáját végzi mikor megállít
(Ez általánosságban ment, nem csak neked kedves Boxiné)
-
adalbert1
veterán
Nem is vele van a baj, hanem azokkal akik azt hiszik nekik mindent lehet, mert rendőrök, mert egy kis hatalom van a kezükben.
Hát ez van, ők is emberek, tenni nem lehet ellene, kénytelenek vagyunk elfogadni.
Na meg szar alapanyagból nem lehet csodákat művelni... Én is néztem nagyokat 1-2 fiatal rendőr láttan... Fizikum nulla, iq hasonlóan, mellé meg kurva nagy arc... De akinek tényleg kellene, annak nem mer beugatni a parasztja... Persze tisztelet a kivételnek, vannak normális és abszolute nem elszált becsületes rendőrök is. De azt nem értem, ha tényleg akkora túljejentkezés van, akkor hogy a fenébe kerülnek be ilyenek? -
Kicker
őstag
ilyen gépei vannak a magyar policének???? na neámhogy...
amúgy szerencsétlen ez az egész helyzet, ide-oda megy a mutogatás, pénzhiáény van mindehol, embereket küldenek el.... kivéve a rendőrség ahova inkább még felvesznek embereket, meg is látszik az új generációs rendőrök milyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged