Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Igen van olyan is sajnos
Egy viszonylag friss sztori:
Szombat hajnali 2-kor KPM ellenőrzés. Kb 30 percen keresztül nézték a kocsit. Ezzel nem is lenne semmi bajom ha nem arra ment volna ki az egész, hogy lehúzzanak és találjanak valamit. ( profilmélységet mértek olyan gumin ami még szőrös volt és a többi és a többi ) Közben megállítottak 3 autót.1. Lada 1200-as olyan szinten meg volt hajolva az alváza ,hogy az eleje és a vége is lógott kb úgy állt mint egy púpos macska. ( elengedték )
2. Valami Fiat Tipo ( mindene lesötétítve a lámpabúrák is ) indexpróbán nem látszott ,hogy milyen színnel villog. ( elengedték )
3. Nem emléxem milyen típusú sportkocsi rendszám nélkül ! ( elengedték )Mikor nem tudtak min kötözködni zajszintet mértek a kocsimon. ( megengedett felett volt oké bebuktam ) mikor megkérdeztem mi van a sportmocikkal egyéb hangos sport járművekkel azt mondták azok gyárilag hangosak. ( hmm hmm akkor ha van papírom róla már nem is vagyok zajszennyező?? )
-
Vertigo18
addikt
LOL!!!
Hallod, Herkules!
Te fel mernél lépni ellenük egyedül??? Ne legyél már nevetséges!!!
Hidd el, nem tudsz olyan rosszat mondani a cigányokról, mint amit én gondolok, de nem attól bátor valaki, ha odamegy 15 dühöngő cigány közé! Attól Ő csak hülye lesz!
És igen, odamentem volna, ahogy már oda is mentem, támadtak rám 10en cigók lapátokkal, fegyvereztem már le vasvellást, aki a szívem előtt 20 centire bökött, és voltam már sok-sok tömegverekedésnél!
Kíváncsi vagyok, te felléptél volna-e ellenük, ha rendőr vagy! Egyet ne felejts el: engem is hazavárnak! Persze te erre bagózol, csak "nem mersz fellépni ellenük"! Én se dumálok bele a géntechnológiába, mert nem értek hozzá!
A másik hírnek pedig szomorú, hogy csak ezt az oldalát veszed észre! Minden éremnek két oldala van... Hulljon a férgese, grat az elfogóknak!
Témát részemről lezártam!
-
Vertigo18
addikt
Ezt az olaszliszkai hasonlatodat nem értem...
Ugyebár a rendőrökről beszélünk, így valószínűsítem, hogy neked ott a rendőri intézkedéssel volt bajod. Ami szerintem jog-, és szakszerű volt, minden egyes momentumra kiterjedt. Az, hogy a Bíróságon már nem kapnak semmilyen komolyabb bűntetést, azért a Rendőrséget hibáztatni botorság!
Vagy mit tettem volna, ha engem rángattak volna ki a kocsiból? Meghaltam volna.
Vagy odamentem volna egyedül, intézkedni? Dehogyis! Rendőr vagyok, nem hülye!Az elfogó rendőrnek pedig gratula! Mindig is azt mondtam, hogy ki kell az ilyeneket (pl. marcsa-birtokló) purgálni a testületből... Vajon most melyik a hír ? Hogy marcsát termesztett a rendőr (ami negatívum nekünk), vagy az, hogy egy másik, keménytökű elkapta (ami pozitív nekünk)? Ne feledjétek: minden egyes lebukott rendőr híre egyben pozitív példa is nekünk, többieknek, mert val'szeg mi buktattuk le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged