- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
h0o2a7j6 #2225 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 30 g töltősúly a választóvonal, az alatt tarthatod magadnál...
Önvédelmi eszközként szerintem a leghatásosabb a gázpisztoly. Viszonylag könnyen lehet rá (már) engedélyt szerezni, és ha előveszed, akkor pszichikai hatása van, hát még ha a levegőbe lősz! Csak azzal vigyázz, hogy ne lőj senkire, mert elindulhat az eljárás, és tartsd be a tartási szabályokat (engedély kell ahhoz, hogy rejtve viselhesd közterületen)...
A többi önvédelmi eszköz (kés, boxer, vipera...) általában büntetendő!
-
Vertigo18
addikt
válasz
h0o2a7j6 #2220 üzenetére
Nyáron feldobtuk mi is, hogy költségspórolásképpen bevállalnánk a kerékpáros szolgálatot...
Meg is kaptuk a két kerékpárt, hiper-szuper szerkentyűk voltak, de csak nem jöttek a ruhák. Kb. egy hétre rá felvetettük, hogy ugyan már akkor miben legyünk, mire azt a választ kaptuk, hogy Ők úgy gondolták, hogy majd a nyári egyenruhában (félcipő, hosszú szövetnadrág) kerékpározunk...
Eddig tartott a mese...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #2215 üzenetére
Marha egyszerű.
Bár nem voltam rendőre pszichológiailag két féle ember lehet és nyilván intézkedő rendőrök javítsanak ki, ha tévedek:
Ad1:Ideges, mert meg akar felelni, emiatt szorong. Konkrét alapja nincs, mert nem követett el semmit, egész egyszerűen így kezeli a helyzetet.
Ad2gyanez, csak megpróbál laza lenni, és úgy csinálni, mintha számára ez halál természetes állapot lenne, ez meg épp emiatt lesz kicsavart.
-
S e t h
nagyúr
válasz
h0o2a7j6 #2202 üzenetére
Szerintem ez alapvetően neveltetés kérdése.
Én sem csordában nőttem fel, nem arra neveltek, hogy úton útfélen mindenkivel bratyizzak és tegeződjek kvázi úgy tegyek mintha együtt őriztünk volna birkákat.A kommunikáció első fázisa maga a köszönés és már ez alapján is képet alkothatunk az interakcióban résztvevő másik félről.HA ezt vki tegezéssel kezdi,jó eséllyel alkotok róla elhamarkodottnak tűnő véleményt.
-
-
tolts.hu
őstag
válasz
h0o2a7j6 #2202 üzenetére
Jogszabály nincs, illem van.
szerk.: pontosabban nekünk előírják hogy kell beszélnünk az intézkedés alá vonttal.
RTV. 4. § (1) A rendőr az intézkedést - ha az a rendőri intézkedés eredményességét nem veszélyezteti - a napszaknak megfelelő köszönéssel, az intézkedés alá vont nemének, életkorának megfelelő megszólítással.....kezdi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest