- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
szasanyi #6792 üzenetére
Értem én. Elsőnek is értettem. Csak nem értek vele egyet. Azért nem egy országelnök. Nem hiszem, hogy olyan kritikus infókat tudott volna ami miatt ekkora felhajtást kellett csapni.
Vagyis nem a felhajtással van a baj hanem azzal, hogy egy civil esetében ilyen nem történik, pedig történhetne.
Amúgy meg az is érdekes hogy külföldiek esetében is nagyobb felhajtás szokott lenni. Pl a francia lány. Tudom, hogy országimázs meg minden, de azért egy magyar állampolgár nem érdemli meg, hogy mindent tűvé tegyenek érte és felkutassák a tettest?De mindegy. Nem akarom ebbe az irányba elvinni a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest