- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Meg, de ehhez hozzászokik az ember----hát miért nem a bűnözőkkel foglalkoznak?LOL
Gyerek voltam amikor az öcsémmel almát csentünk a szomszédból.Anyám fülünknél fogva vitt vissza bennünket almástul és bocsánatot kellett kérnünk.
Nem az volt ,buksi megsimogat, jajj de ügyesek vagytok, sikerült észrevétlenül almát lopnotok, legközelebb majd pöttyös labda, kerékpár és később autó is lesz.Ha valakibe belenevelték ,hogy ha elkövet vmit azért felelősséget kell vállalani, az nem fog sértődőst játszani ,mint az oviban ,hogy tőle elvették a homokozó lapátot, de a Dezsőkétől nem.
Érdekes, hogy mennyien milyen öntudatosak tudnak lenni, pedig annyira egyszerű a szituáció, hogy az már fájdalmas.-Uram szabálysértést követett el, elismeri?
-De most miért engem állított meg?
-Mert észleltem ,hogy szabálysértést követett el.
-De amióta itt zaklat engem ,azóta több autó ment itt el akik ugyanezt csinálták?!?
-Meg kell köszönnöm Önnek amiért rávilágított munkám haszontalanságára, most pedig kérem közölje mely személygépkocsi vezetői voltak jogsértők, mert az iránymutatásai alapján szeretnék intézkedéseket kezdeményezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest