- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Bad Pritt #22 üzenetére
Davidet ha Scott kiakarja hagyni akkor sem tudja, hisz a Prometheus egész estés csattanója az volt, hogy és egy tudós útra kelnek, itt már nem volt visszaút. Őszintén szólva az Alieneknek meg már kellett egy eredettörténet, oké, olyan lett amilyen, de ugye az Alienek is jöttek valahonnét, a Ripley-s szál is már a kritikusok szerint is elfáradt. Értelme nincs már azon a síkon kapargatni semmit. Ez már a Star Wars félre kényszeresen körbelőjük az idősíkot és bedobálunk mindent mindenhova. Láthatjuk is, ezzel a módszerrel milyen jó sorozatadaptációk születnek . . . Az Alien háza táján sincs ez másképp. A Yautja szál is . . . Oké, van, de ki sincs dolgozva, rendesen össze sincs fésülve semmi semmivel. piramisok kora, Alienek írtása,+teremtése . . . Sajnos ez ilyen
-
Szabi®
addikt
válasz
Bad Pritt #20 üzenetére
Az avp nem canon, csak egy univerzumban játszódnak. Az alienek megjelenése felbukkanása és funkciói fáradtak el, amire az Alien 4-hez értek, kapott ilyen cumó 5 pontot
. .. nah mindegy vérgáz lett, Scottnak támadt egy ötlete hogy az emberiség eredettörténetét belefésüli az Alien univerzumba, elkészült a Prometheus, és a sok agyatlan addig mozikba izzadó noob akik 65-ödször is tudtak "aztaaa wáááooo"-ozni ha megláttak egy Alient, nem örültek a Prometheusnak, sajnos ezekből az egy dimeziós emberekből volt több, így a Covenantot már "elhúzta" szándékosan a készítőgárda a szokásos 8
kurvabaszomkeményelit katona, és 3 tudós +1 robot vonalra , és láthatjuk mi lett a végeredmény.
Egy művész ne hallgasson a kritikusokra, mert akkor nem azt láthatjuk amit magából adna ki, hanem amit kikényszerítenek belőle . . . Sajnos a sok lúd disznót győz analógia nyert, a körförgás ugyanaz, mindig ugyanúgy halnak meg emberek egy ugyanolyan lénytől a 70-es évek óta, sajnos vannak akiknek ez elég, én a Prometheus továbbgöngyölítésének jobban örültem volna, de ez már nem lesz. A tervezők mint szál baromi jó volt, végre nem ugyanaz a klisés fostenger . . .Én már csak ilyen igényeskedő barom vagyok, aki nem akarja 70-edszer is ugyanazt látni . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest