- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Kergeboci #42 üzenetére
Nem egy Margaret Mitchell /Elfújta a szél/ ez evidens. Most gondolj bele, ha a Prometheusból ennyi maradt meg, akkor a többiből mi ? A Romulus castjében 3 ember Alvarez rokona . . . kb.
Én az Alien 3-4 ből már csak annyira emlékszem hogy szar volt, de durván. Sigourney Weaver ide, vagy oda . . .
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
Persze nincs ezzel gond, csak amit te vársz egy horrortól az nem biztos hogy 7-szer működik/működni fog. Annak idején nem véletlenül kellett a péntek 13 Jasonjéhez már mindenféle kitérő, mert egyszerűn úgy kellett az embereket berángatni a mozikba, ez most sincs másképp, csak simán a horror gy tematikán belül nem működik sorozatban nagy dózisba adagolva. Lehet csinálni a "Kör"-ből is hét részt, minek ?
-
Szabi®
addikt
válasz
Bad Pritt #22 üzenetére
Davidet ha Scott kiakarja hagyni akkor sem tudja, hisz a Prometheus egész estés csattanója az volt, hogy és egy tudós útra kelnek, itt már nem volt visszaút. Őszintén szólva az Alieneknek meg már kellett egy eredettörténet, oké, olyan lett amilyen, de ugye az Alienek is jöttek valahonnét, a Ripley-s szál is már a kritikusok szerint is elfáradt. Értelme nincs már azon a síkon kapargatni semmit. Ez már a Star Wars félre kényszeresen körbelőjük az idősíkot és bedobálunk mindent mindenhova. Láthatjuk is, ezzel a módszerrel milyen jó sorozatadaptációk születnek . . . Az Alien háza táján sincs ez másképp. A Yautja szál is . . . Oké, van, de ki sincs dolgozva, rendesen össze sincs fésülve semmi semmivel. piramisok kora, Alienek írtása,+teremtése . . . Sajnos ez ilyen
-
Szabi®
addikt
válasz
Bad Pritt #20 üzenetére
Az avp nem canon, csak egy univerzumban játszódnak. Az alienek megjelenése felbukkanása és funkciói fáradtak el, amire az Alien 4-hez értek, kapott ilyen cumó 5 pontot
. .. nah mindegy vérgáz lett, Scottnak támadt egy ötlete hogy az emberiség eredettörténetét belefésüli az Alien univerzumba, elkészült a Prometheus, és a sok agyatlan addig mozikba izzadó noob akik 65-ödször is tudtak "aztaaa wáááooo"-ozni ha megláttak egy Alient, nem örültek a Prometheusnak, sajnos ezekből az egy dimeziós emberekből volt több, így a Covenantot már "elhúzta" szándékosan a készítőgárda a szokásos 8
kurvabaszomkeményelit katona, és 3 tudós +1 robot vonalra , és láthatjuk mi lett a végeredmény.
Egy művész ne hallgasson a kritikusokra, mert akkor nem azt láthatjuk amit magából adna ki, hanem amit kikényszerítenek belőle . . . Sajnos a sok lúd disznót győz analógia nyert, a körförgás ugyanaz, mindig ugyanúgy halnak meg emberek egy ugyanolyan lénytől a 70-es évek óta, sajnos vannak akiknek ez elég, én a Prometheus továbbgöngyölítésének jobban örültem volna, de ez már nem lesz. A tervezők mint szál baromi jó volt, végre nem ugyanaz a klisés fostenger . . .Én már csak ilyen igényeskedő barom vagyok, aki nem akarja 70-edszer is ugyanazt látni . . . -
Szabi®
addikt
Csak a Prometheus nem véletlenül jött létre, az alien 4 annyira nem hatott már meg senkit, hogy kellett egy új formula. A kitinpáncélos kiirthatatlan bogarak amik mindig egy elit zsoldosokból álló legénységet mészárolnak le, villódzó sötét űrhajókban jobb eredet volt . (jah nem) Ezt láttuk 4 részen keresztül, és akkor még a Predator szál . . .
Nah így jött létre a Prometheus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest