- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
A Prometheus alapötlete nekem tetszett, a Covenant viszont nálam hatalmas kapufa.
Ahogy írod, leülök megnézni egy akció-sci-fi-horrort és közben azon kell gondolkodnom, hogy mégis mire gondolhatott itt a költő...
Értem én, hogy milyen szép metafora az, hogy valószínűleg az Engineer-k kreálmányát bombázza le David, az ember gyermeke, aki elpusztítja a paradicsomot, de ha nincs háttér infóm, akkor ezt mégis honnan kellene tudnom?
Ez pl. egyik filmből sem derül ki, szóval kicsit túltolta az öreg.A Romolus is nagyon tetszett
spoiler
addig, amíg nem derült ki, hogy nem egy alien van a hajón, amíg nem derült ki, hogy szül egy hibridet az egyik karakter, ami 5 perc alatt nagyobb lesz, mint egy ember.
Az utolsó 10-20 perc nélkül is szorakoztató film lett volna és a végén csettinthettem volna, hogy ez jó móka volt. Így meg a mozi után a haverokkal arról beszélgettünk, hogy miért kellett mindent felpörgetni és túltolni...
spoiler végeA kevesebb néha több.
-
Szabi®
addikt
Csak a Prometheus nem véletlenül jött létre, az alien 4 annyira nem hatott már meg senkit, hogy kellett egy új formula. A kitinpáncélos kiirthatatlan bogarak amik mindig egy elit zsoldosokból álló legénységet mészárolnak le, villódzó sötét űrhajókban jobb eredet volt . (jah nem) Ezt láttuk 4 részen keresztül, és akkor még a Predator szál . . .
Nah így jött létre a Prometheus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest