-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Nem kell ugyvedkedni semmit, ezek teljesen normalis dolgok. Olyan nincs hogy "nem ervenyes". A 30 nap egybekent csak az elallasra vonatkozik ami szinten EU-s cucc, sot vannak sima offline boltok is EU szerte akik az online konkurencia miatt elismerik ezt pedig nem kene. Vagyis mint maganszemely (ceg nem) 30 napon belul visszasetalsz a boltba es visszadod a cuccot kerdes nelkul. Nem online boltoknal ez nem normalis dolog, de mint irtam a konkurencia miatt eleg sokan mukodnek igy foleg a nagy EU-s orszagokban.
(#5918) Dyingsoul
-
-
-Solt-
veterán
Amit írtál az akkor jó, ha a cég akinek az EU-s adószámát megadod, az valóban jogosult ÁFA visszatérítésre. Ebben az esetben vásárolhatsz ÁFA mentesen, mivel az adott cég úgyis visszakérhetné az ÁFÁ-t, annyi a különbség, hogy ezt a felesleges kört nem kell megfutni.
Így, hogy az említett Bt nem szerepel az ÁFA körben, ez konkrétan ÁFA csalás, nem is igazán értem, hogy az adószámot miképpen fogadta el az Amazon. Nyilván nem fognak lefejezni emiatt, de én azt javaslom neked, ne csinálj ebből rendszert, mert évek múlva is megütheted a bokádat, ha a két fél közül kap valamelyik egy komolyabb NAV vizsgálatot.
-
Márton
nagyúr
Nem akarok belevau, de én úgy tudom, az áfát így vagy úgy valakinek ki kell fizetni.
Max. ha olyan a cég, aki áfás, akkor ugye kevesebbet kell negyedévente befizetnie, mert levonható.
De ha már AM-es a cég, és nettóban vásárolsz kinntről, akkor itthon kell kicsengetni a 27%-ot. Én is meglepődtem... -
Raymond
titán
Gratula!
Az Amazon Warehouse Deals jo dolog. Mondjuk az a karcos szoveg sokszor sablon, de meg kell nezni mit irnak pontosan, ha a hosszabbik valtozat akkor mar van esely arra hogy a termeket hasznalta valaki es latszik rajta. A rovid verzional ez sokszor nincs igy, ezt a sima "csak kibontotta valaki de meggondolta magat" cuccokra is rairjak, van hogy meg ott is az van ahol csak a box serult eredetileg, de atcsomagoltak Amazon-os kartonba.
"Hamarosan jön a hétvége és akkor elkezdem összevadászni a játékokat hozzá steam-en."
Probald meg eloszor az Oculus Store-t, ott lesz a legkevesebb problema. Nem eppen intuituv, de az ingyenes tartalmakat megtalalod ugy hogy a keresobe fent beirod hogy free es akkor kilistazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest