- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
akoska07 #15912 üzenetére
Én még nem, megvárom az év végi leárazásokat, mindjárt itt lesznek. Nekem úgy tűnik, hogy főleg multiban lenne jó, ezért nekem alapból alacsony prioritásúak az ilyen cuccok... Meg amúgy is tele vagyok VR anyagokkal.
De ha Téged érdekel, akkor a 2 órás kipróbálási időszak erre is él, szóval megveszed, és ha nem tetszik, visszakéred a pénzed. -
törölt tag
válasz
akoska07 #6087 üzenetére
Két év a minimum az EU-ban.
Idézet a rift garancia doksijából:
" This limited Warranty continues for one (1) year from the date of purchase or delivery of the Product, whichever is later (the “Warranty Period”). However, if you purchase the Product from within the EU, the Warranty Period shall be two (2) years."
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #5967 üzenetére
Ez mar kevesbe pozitiv dolog: Daydream Standalone Headsets to be Priced Similar to Rift and Vive
Viszont ez meg
Introducing Google Seurat - ILMxLAB - WorldSense
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
akoska07 #5565 üzenetére
Na igen Akoska azt kérdezi, hogy a labelek között -amit én is írtam- miért szerepel a VR címke.. Nos azok felhasználói címkék, azaz azokat a userek aggatták rájuk... Ez esetben sajnos megtévesztően, úgymond a közösség saját magát sz**atja...
Úgy néz ki steamen csak az a mérvadó amikor szerepel mellette az Oculus vagy a Vive jele.
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #5565 üzenetére
Nem raktak. Nalam csak az all ott (a linken amit adtal) hogy SUPERHOT es semmi VR tamogatas nincs ott listazva jobbra lejebb ahol a Vive vaft a Rift szokott lenni es hogy van vagy nincs "Tracked Motion Controller" tamogatas. Ha pedig rakeresel arra hogy "superhot vr" nem talal semmit.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
akoska07 #5556 üzenetére
Steamen ott a VR a labeleknél (jobb oldalon megjelenési dátum alatt). Lehet érdemes azért mélyebben beleturkálni a felhasználói visszajelzésekbe, talán ott lehet még releváns infót találni a játék VR állapotáról.
De steam label alapján mennie kell VR-ban.Hoppácska. Érdemes megnézni a témákat is úgy látom.
De most ez azt jelentené, hogy a steames verziót lehet játszani Vive-val, aki meg Oculus-szal akarja nyomni az vegye meg Oculus Store-ban? Nem vágom.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #5397 üzenetére
Működni,működik csak az a gond,hogy élvezhetetlen a bemozdulás miatt! Múlt héten beteszteltem egyet Bécsben rifttel, hiába az erős kamera rögzítés élvezhetetlen a vezetés.
Két fő szempontom volt ,kicsi legyen és hogy támogassa a vr-t,és a next level megcsinálta,kb 1 hónapja adta ki hozzá a támogatott szoftvert.
Több éve tervezem a sim vételt vagy építést,hidd el sok félét kipróbáltam,de ez volt az első amire az asszony is rábólintott!
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #4772 üzenetére
Mert ezt siman egy whitelist/blacklist file-ban szereplo adatokkal "donti el" es nem nezi a teljesitmenyt:
C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-runtime\Compatibility.json
A tied a "CpuBlackList" kategoriaban van:
{
"CoreType": 7,
"Generation": 3,
"PerfTag": 930,
"Flags": "K"
}Es ezert ki irja felulre a Home-ba hogy "nem jo lesz ez igy", de attol meg mukodik rendesen
Nem tudom milyen marha csinalta azt a listat. Peldaul a grafikus kartyaknal meg mindig kiirja a 380X-emmel hogy nem OK, pedig a file-ban ez van:
"VideoCardMinSpecList": [
{
"Name": "NVIDIA GTX 960",
"Vendor": "NVIDIA",
"PID": "1401",
"SubsysVID": "Any",
"Comment": "Same id for both 2GB and 4GB versions"
},
{
"Name": "NVIDIA GTX 1050Ti",
"Vendor": "NVIDIA",
"PID": "1C82",
"SubsysVID": "Any"
},
{
"Name": "AMD RX 470",
"Vendor": "AMD",
"PID": "67DF",
"SubsysVID": "00CF",
"Comment": "Differs from AMD RX 480 by SubsysVID"
}Azert ha a 1050Ti ott van akkor a 380X is eleg kell hogy legyen
-
-
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
akoska07 #4544 üzenetére
Igen, ugyanezt gondoltam én is. Így VR a VR.
Climb nincs, 2-3 oldallal korábban írtam mik vannak.Baromi érdekes dolgot láttam. Tegnap kipróbálta a kislányom a Touch-ot. 5 és fél éves, nem nagyon szoktam engedni játszani, max. 5-10 perc táblagépes Angry birds, kéthetente 1x, esetleg wiizés, kb. 2 havonta 1-2 óra.
Fogtam, felraktam a fejemre a Riftet és elindítottam a First encountert. Ez egy kis labor szerű lakókocsi, ahol meg lehet tapasztalni a Touch működését. Kb. 1 percig élvezkedtem, felvettem az egyik kockát az asztalról, forgattam, nézegettem, miközben elmondtam neki, hogy tulajdonképpen erre való. Ráadtam a Riftet, kezébe adtam a Touchot és itt jött Számomra a döbbenet. Miközben azon agyaltam, hogy hogyan magyarázzam el neki a gombok\touch működését a legegyszerűbben látom ám, hogy odafordul és elveszi a lemezt a robottól. Kérdezi, hogy hova kell rakni. Mondom a lapos gépbe, fogta sitty-sutty rakta a helyére és már gyártódtak is a pillangók. Mindezt olyan természetességgel, mintha ceruzát vett volna a kezébe, hogy rajzoljon. és ez kb. így folytatódott végig. A ravasszal voltak gondjai, még nem éri el rendesen, mert kicsi a keze
Nekem azért jó néhány percig tartott mire automatikussá vált a fogás mozdulat, kb. 10 perc volt mire alkalmazkodtam hozzá. Nála ez azonnali volt. Lehet, hogy pont azért mert nincs megszokva neki az egér, stb., nem tudom. Nekem még mindig nem jön magától pl. a thumbs up, mert sokszor nem hagyom a hüvelykujjam fent a tárcsás részen.
Mindenesetre úgy tűnik elég jó munkát végeztek a mérnökök, amikor megtervezték.
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #4458 üzenetére
Orakat kesik az UPS tracking update az oldalukon, nalam is az volt hogy este valamikor 11kor frissult es akkor mar az volt ott hogy este 6 utan elhagyta a hub-ot. Amikor reggel/delelott irtam hogy meg nincs kiszallitas alatt akkor mar regen ott volt mert frissites utan latom hogy (mint mindig) 8:30 korul lett "out for delivery", azutan neztem meg miutann mar atvettem. Az UPS sofor vagy csak eleve egy kedves ember vagy tudta mi van benne mert fulig mosolyal mondta hogy jo szorakozast
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #4445 üzenetére
Lehet az enyem meg megjon ma, de meg mindig nem "Out for Delivery" pedig itt van a varosban. Kabelt majd rendelek a hetvegere, eloszor megprobalom a ket kamera elol modszert aztan ha tobb idom lesz hetvegen akkor a ket kamera a sarkakban modszert. A video szerint eleg jo a tracking nagyobb tavokon is, de nalam pont az a 3-3,5m lenne a ket sarok kozott amire azt irjak idealis.
-
clyvejhamma
aktív tag
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
akoska07 #4436 üzenetére
Nekem október 22-én rendelve amazon.de-ről, ma hajnalban Vecsésre ért a csomag, szerintem csütörtökig megjön.
Ingyen progik:
Preorderhez (mindegy honnan, csak preorder-ként rendelt):
The Unspoken
VR Sports ChallengeMinden Touch mellé ingyen:
Dead and Buried
Oculus Medium (3D-s modellező)
Quill (VR rajzoló)Mindenkinek ingyen:
Bullet Train
Toybox
Pro Fishing Challenge
Bigscreen beta
Nvidia VR funhouse
és jövőre jelenik meg a Robo Recall !!!Ha most vásároltok valamit a store-ban, akkor ingyen kapjátok hozzá a Ripcoilt is!
Én gyorsan bedobtam a Superhot VR-t -
Raymond
titán
válasz
akoska07 #4417 üzenetére
En valtottam fizetesi metodust az egyik kartyarol a masikra tegnap az Amazon-nal es a megrendeles atvaltott "Nincs raktaron, majd szolunk amikor lesz" status-ra...Az egyik ugyfel szogaltato tegnap azt mondta az eredeti megrendeles nem valtozott, lehet csak bibi a rendszerben, a masik ma delutan azt mondta ha nincs akkor nincs, bibi a rendszerben elotte volt amikor azt mondta van es 6-an jo. Oculus-tol nincs update.
-
M3nyus
aktív tag
válasz
akoska07 #4399 üzenetére
Én rendeltem 3. szenzort is, és még semmi hír hogy mikor küldik, csak a szokásos van megjelölve:
Touch:
Pre-order
Estimated shipping: Dec 06 - Dec 15Sensor:
Order
Estimated shipping: Dec 13 - Dec 20Illetve van még egy fülhallgatóm is:
Pre-order
Estimated shipping: Dec 06 - Dec 15Ilyenkor megvárják a szenzort is és egyszerre küldik?
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #4385 üzenetére
Magát a progit le lehet máshonnan is de a végeredmény ugyanaz meg kell venni.
Baromi szemét trükköt alkalmaz egyébként a program annak ellenére hogy euroba van kiírva az ára a netto ár van kiírva. Anno volt is pénz a kártyámon és a VR őrület elején gondoltam megveszem erre amikor kattintottam akkor már a bruttót írta (ha jól emléxem 37 euro) annyi meg épp persze épp nem volt a kártyán... Dühömbe inkább vr játékokra költöttem el a pénzt a kártyáról és azóta sem vettem meg a vorpx-ot mert olvastam róla hogy nem éri meg. -
M3nyus
aktív tag
válasz
akoska07 #4335 üzenetére
Igen, elvileg minden előrendelő, és akik előrendelték az alábbi játékokat/programokat ingyenesen kapják:
-First Contact
-Dead and Buried
-Medium
-Oculus Quill Beta
-Robo Recall
-The Unspoken
-VR Sports Challengehttp://www.roadtovr.com/oculus-touch-vr-pre-order-launch-titles-free-content-games/
Black Friday alkalmából a Német Saturnban ismét 100 euróval olcsóbb az Oculus:
http://www.saturn.de/de/product/_oculus-rift-vr-virtual-reality-brille-2148241.html
Illetve több nagy külföldi áruházban 100 Euro/Dollár/Font az Oculus Storeban levásárolható kreditet adnak:
https://www.reddit.com/r/oculus/comments/5eqwea/black_friday_deals...
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #3903 üzenetére
Most nálam is a GTA V szori módja az elsődleges hogy kijött a magyarítás hozzá aztán lehet visszanézek az online részbe is de 129-es karakterként már kevesebb az élvezet benne mint amikor még nem volt még a "nagypapa" fegyver.
Ettől függetlenül én azért előveszem a Riftet és még a touch-ot sem rendeltem elő de szerintem nemsokára úgyis megveszem. Megvárom a megjelenési héten mi kap támogatást nem érzem hogy kapkodnom kéne a vásárlással. Autószimulátorozáshoz úgysem megyek semmire a touchal. -
Segal
veterán
válasz
akoska07 #3813 üzenetére
Mégis licitálnak láthatod. Egyrészt bárhova nem szállítanak Oculusék, másrészt borzalmasan sok hülye ember létezik a világon. épp a napokba nézelődtem ebayen 256GB-os micro sd ügyben körül és számtalan licit van ahol az eladónak 3-4 értékelése van (vagy még annyi sincs) és mégis több mint egy tucat ember licitál egy olyan micro sd kártyára amiről süt hogy hamis a termék... (és már tizenezernél járnak a licitek!!)
Amúgy meg csak érdekességnek szántam még véletlenül se azért hogy álljatok be licitálni. Egyszerűen hogy megjelent az első hírdetés. -
Raymond
titán
válasz
akoska07 #3802 üzenetére
Valamit felreolvastal - az Oculus-nal adtam elorendelest, de mult heten meg gondolkodtam hogy nem rendelemt elo, megvarom a Dec 6-ot es majd ha ugy lenne mint a hirek szerint hogy ott is elerheto lesz megjelenes utan akkor onnan megrendelem. De aztan nem vartam, mert az Oculus-nal sincs szallitasi koltseg (199 volt a cucc) es ha valamit eltolnanak meg mindig rendelhetek akkor Prime-on.
-
izomman1
senior tag
válasz
akoska07 #3789 üzenetére
Ez az új Oculus gépigény csökkentés jól hangzik, de akkor ez azt jelenti, hogy minimum gépigénnyel egy Project Cars vagy akármilyen játék minimum beállítással játszhatóan fog futni Oculus Rift-ben? (500 dolcsis géppel -1000 dolcsi pedig a gép + Oculus alap szett kompletten)
Tudná valaki ezt tesztelni? Mert ha ez így van nagy szó... -
-
izomman1
senior tag
válasz
akoska07 #3777 üzenetére
Pazar a játék grafikailag ott van a szeren... golyó elkapás visszadobás szintén.. és ráadásul ingyen adják igaz azt hallottam 3-4 órás szösszenet, de ez még mindig több mint jópár Vive címnél..
Ami nekem nem tetszik, az az, hogy szenzorral szemben kell állni, (úgy teleportálsz ) illetve hogy eldobható a fegyver nincs töltés hanem elő veszed magad mellől újra a fegyvert és lősz ha kifogy a lőszer pedig eldobod és új terem az oldaladnál.. Sztem erre kicsit azért odafigyelhettek volna
teszt vidi: [link] -
válasz
akoska07 #3777 üzenetére
Ez már a prototípus bullet train-ben is így volt.
-
BiP
nagyúr
válasz
akoska07 #3668 üzenetére
Nem csak kishazánkba szivárog be a politika oda, ahova nem kéne ...
Főleg a fekete-fehér (most nem faji alapon értem), hanem hogy mindenki szélsőségesen, csak fehérben és feketében bír gondolkodni típusú politika, ami ma nálunk is van, már a közember szintjén is.Szörnyű, hogy egy játék VR támogatása ilyenen múlik. Mintha bármi köze lenne hozzá, hogy Luckey -mint magánember- mennyire rasszista vagy milyen szervezeteket támogat.
(#3670) akoska07: "ilyen a világ" - nekem ezzel a résszel van bajom
Jó, mondjuk közben értem. Mert ha megnézem Ákos esetét, elvileg a zenéjének semmi köze ahhoz, amit gondol/mond. Aztán közben mégis van az a helyzet, hogy nehéz bármilyen közösséget vállalni (akár zenevásárlás, játékfejlesztés, bármi) olyan emberrel, aki annyira el van tévedve, hogy mi a normális, mi fér bele, mi nem, hogy ilyen módon is megnyilvánul.Szóval bármennyire is abszurd a helyzet, közben megértem a fejlesztőket is, csak szörnyűlködöm, hogy így a kampányhajrában az -elvileg ettől függetlenül működő dolgokra is közvetett módon mégiscsak hatással lesz a
mocskospolitika. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
akoska07 #3630 üzenetére
Érdekes, pedig korábban írta valaki, hogy GTX 760 vagy 750-nel is simán VR-ozik....
Azért szerintem belépő szintre már bőven jó az rx470 vagy a 6gb-os 1060. Azokkal már el lehet bohóckodni autószimekben is kis ellenfélszámmal vagy más indie játékokkal de szerintem az Elite sem okozna nekik problémát csak nem ultrán kell játszani. Nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne ezekben a játékokban 1-2 grafikai beállítást visszavenni de az is tény, hogy vagyunk páran maximalisták akik szeretik tövig nyomni a gázt.
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #3628 üzenetére
Azt kell írjam hogy igaza van. Én leginkább Project Cars-ról tudok nyilatkozni 980 társaságába VR fronton. Itt 25-30 autónál még jól bírja a rajtokat de ha felviszed 50-re az indulók számát akkor az első kört még nehezebb lesz túlélni a szaggatás miatt és ez a 980-al. Persze casual szintű játékokhoz biztos elég a 970 főleg ha esetleg visszaveszi a beállítást medium-ra az ember de a komolyabb játékoknál valóban elvérzik. Persze jelenleg mindenre megoldás lehetne az 1080 (vagy a Titan X
) de egyelőre próbálom kihúzni az 1080Ti-ig.
-
sheep
addikt
válasz
akoska07 #3621 üzenetére
Minimumnak az van megadva persze, de ez csak a szokásos bullshit. Az élmény meglesz, de hogy a 970 kevés a vr hez az tuti.
Persze le lehet butítani a grafikát de akkor meg mi értelme van ha alig látsz valamit?
A 970 az arra jó hogy kipróbálhasd a vr-t, de hosszabb ideig tartó játékra esélytelen mert olyan fejfájásod lesz. -
törölt tag
válasz
akoska07 #3615 üzenetére
Nekem meg van. A vr dlc,így kell az alapjáték. "E tartalomhoz szükség van a(z) The Vanishing of Ethan Carter alapjáték Steames változatára."
Az a vicc nem kell feltelepíteni az alapjátékot,elég a vr dlc-t.Magyarítás van hozzá,csak redux változathoz nem lehet feltelepíteni.
Alapvetően jó a játék,xbox controllerrel kicsit szédölgős. -
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #3609 üzenetére
En is max azzal szemezgettem csak nem tudom hogy ott is tudnam kapcsolgatni hogy oculussal vagy windows modba induljon mint ha steam-en vennem vagy itt automatikusan oculus modba indul?
Meg ha a kesobbiekbe lenne egy htc vive az is kerdes hogy futhatna az oculus store-bol. Ezert nem merem megvenni. Gondolom nem adna hozza kulcsot amit be tudok regizni steambe. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
akoska07 #2716 üzenetére
Én kizártnak tartom és nem az órajel, hanem a szálak miatt. Rift minimumkövetelményére tudok én is csak hivatkozni, de én neten sem találtam hasonló, 2 magos-2szálas CPU-val Rift tesztet, de szerintem az édeskevés lesz neki.
Szvsz egy próbát megér de inkább kölcsön kellene kérni valaki gépét, itthoni haverét vagy ilyesmi.
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #2690 üzenetére
Plusz egy usb 2.0 a kontroller adapterenek es ha megjelenik a touch annak is kell majd egy usb 3.0 (szenzoranak).
En amiket probaltam azok kozul egyedul az Assetto Corsa amibe muszaj kikapcsolni ezeket es visszavenni a felbontast hogy jol fusson kulonben rosszul vagy sehogy sem fut. Project Cars pl nalam 4k felbontasra van allitva es minden be van kapcsolva megis jol fut riftbe.
-
Dr3
csendes tag
válasz
akoska07 #2690 üzenetére
SLI Rift-el akad állitolag, célszeru kikapcsolni, illetve a programban a felbontást levenni, átrakni ablakra, vsync kikapcs (ezeknek a rift-es képre semmi hatása nincs, csak a monitoron látható képet befolyásolja, és kevésbé terheli igy a rendszert), sokak szerint antialias is kikapcs, én őszintén nem láttam külömbséget, szal kikapcsolva maradt. Illetve az osszes fejmozgás és G effekt off.
-
Segal
veterán
válasz
akoska07 #2683 üzenetére
Szerintem nem. Nálam nem jön elő ilyen probléma. Max vegyél vissza kicsit a grafikai részletességből lehet hogy egyszerűen sok bár egy 980Ti-nél nem hiszem de egy próbát megér.
Más:
Most nem igazán lennék Dirt Rally fejlesztő. Már eleve az ciki hogy hónapokkal az Oculus CV1 megjelenése után nincs 1.3 support (0.8 már a játék megjelenésekor volt és működött is) de nem is olyan régen ígérték hogy a következő patch-el érkezik a támogatás. Mondanom sem kell patch van de támogatás továbbra sincs. Ez vicc. -
válasz
akoska07 #2677 üzenetére
jah, de nem annyira atombiztos mint a touch-os érzékelés (ezt DK2 + leap motion tulajként mondom
) A LM egy sztereo kamera, tehát limitált hogy mit tud egymástól megkülönböztetni, könnyen "összeakadnak" az ujjak, illetve könnyű őket ki is takarni.
zsolti_20: az árnyékolás kiküszöbölése miatt kell legalább kettő.
Egy kamera:
Két kamera előtted
Két kamera szemben egymással
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
akoska07 #2675 üzenetére
Az állvány még egyszerűbb, mindenkinek van otthon legalább 2 db fotó állvány, végszükség esetére...
Igen, olvastam róla, hogy van akinél nem megy csak a kábeles sync. És amikor megy, akkor is előjönnek problémák, sajna jelenleg eléggé bugos a SteamVR szoftver is.Egyértelmű, hogy a Vive tracking megoldása komolyabb, mint a Rift-é, ezt szerintem senki nem vitatja.
Oculus-ék nem azért csinálták meg kamerával, mert jobb, hanem azért mert sokkal egyszerűbb, hasonlóan pontos (bizonyos távolságon belül) és fele ennyi probléma lehet vele, mint pl. a HTC megoldásával. -
Segal
veterán
válasz
akoska07 #2655 üzenetére
Mit keres a G27 a padláson?
Nálam minden héten jut idő némi virtuális körözgetésre. (pedig kevés szabadidőm van)
Én nem szöszölgettem külön a beállításokkal fut ez minden módba amit oculus nélkül bírna a géped azzal futtasd szerintem.
Assetto Corsa-ba kell nagyon figyelni a beállításokra mert különben nem indul vagy pocsékul fut de ha a padláson tartod a G27-et akkor ez úgy sem a te játékod.zsolti_20: Nem jelentek meg, a fontosabb dolgok a touch megjelenése után fognak megjelenni. Remélhetőleg ősszel csak megvásárolható lesz.
-
Raymond
titán
válasz
akoska07 #2650 üzenetére
Akkor meg par dolog:
1) Oculus Home fut mielott elinditot a PC-t Steam-bol?
2) Ha "igen" az elozore es belenezel a Rift-be a kis LED fent kozepen feher vagy sarga? Nalam ha a gep kikapcsolta a monitort mert nem voltam a gep elott egy idore akkor sarga es vagy restart vagy USB kabel kihuz es bedug hogy kapjon a headset egy restart-ot. Ha ezt nem csinalom akkor minden program/jatek elindul, de a Rift nem ad kepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest