-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
wolfhgb #19876 üzenetére
Amazon esetében jelzed a nyűgöd, pár napon belül küldik az újat és utána van 30 napod, hogy a rosszat visszaküld, aminek a költségét megtérítik. A kérdés az, hogy ez kinek ér meg +8% felárat, mivel az Amazon ráteszi az ÁFA különbözetet. Régebben ezt kb kompenzálta a díjmentes szállítás, de amióta az Amazon is felszámolja a szállítási költséget, azóta ezzel a 8%-l kalkulálni kell.
Amazon-ról cirka 163000.-Forint a vége...
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #19863 üzenetére
Igen, ez nem egy uj program. Ugyanzon az elven mukodik mint a Shadowplay vagy a SteamLink, csak VR-ban. Wifi-n kuldi ki a kepet a HMD-re es (legalabbis az ALVR eseteben) egy kompatibilis NV kartya kell hozza mert az nvenc-et hasznalja kodolasra. A SteamVR cuccok mennek alapbol, az Oculus Store jatekokhoz kell a Revive is.
-
törölt tag
válasz
wolfhgb #19846 üzenetére
Attól, hogy mindkét eszközt támogatja, még nem lesz egy program crossbuy, azt a kiadók döntik el.
Itt a: crossbuy címek listája.A két quest típus között csak a beépített háttértár mérete a különbség, minden másban ugyanaz a kettő.
Ha nem akarsz filmeket nézni offline, akkor szvsz a 64GB elég.szerk: Kiskuplung megelőzött.
-
kiskuplung
őstag
válasz
wolfhgb #19846 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű, az adott app fejlesztője dönti el, hogy támogatja-e a lehetőséget.
Itt egy lista, hogy mik azok a játékok, amiket elég volt csak CV1-re megvenni, és Quest-re már nem kell külön.
A link alján van egy lista arról, hogy is, hogy melyekről lehet már most tudni, hogy nem fogják támogatni ezt. Pl. a Beat saber is ilyen.
-
törölt tag
válasz
wolfhgb #15426 üzenetére
Annál intézd a garit, akitől vetted. Az Oculus-al csak akkor próbálkozz direktben, ha az eladóval sehogy se sikerül zöldágra vergődni.
Nekem volt vitám az Oculus-al, mert nem csak hogy nem hajlandóak Magyarországra szállítani, hanem mivel Magyarország nincs a hivatalosan támogatott országok listáján már azért is megtagadták a garanciát, mert nem támogatott országban használtad. (Azaz hiába adtam meg osztrák szállítási címet, az se volt jó nekik.)
Végül az Amazon oldotta meg az ügyet, mert visszafizették a hibás Touch kontroller árát, ezért nem ütöttem tovább a vasat az Oculusnál, pedig az Oculus gyakorlata egyértelműen jogsértő. Ez kb. fél éve volt, azóta nem tudom változott-e valami. -
repvez
addikt
válasz
wolfhgb #11598 üzenetére
Ha azonos a gép és azonos a tesztelt játék akkor pont az a lényeg, hogy egy 3 monitoros kivitelnél mit tud és mit VR alatt. mutatkozik e eltérés ha a felbontások különbözöek.
A fov-ot ha nem is , de a kép oldalarányát lehet állitani a DCS-ben amivel, közelitöleg lehet játszani.
Solt: Igen igy forumon irásban, nehéz kifejezni, hogy mit hogy értek.
DE a felmerült dolgokat pont a szimulátorokon lehet a legjobban tesztelni, mivel azok elég sokáig maradnak használatban és túlélnek több hardver cserét is. Mert sztem volt aki használta a VR- alatt 390el is meg most cserélt 1080asra vagy 1070esre és akkor is most is ugyan olyan gondjaik vannak velük, pedig gyorsultak a VGA-k mig hagyományos játék alatt már megvannak a minimum értékek is a kivánt szinten. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
wolfhgb #11598 üzenetére
harom kijelzonel szokas FoVot is allitani barrel distortion miatt. ha van kerdesed nyugodtan, 2011 vege ota harom kijelzon tolom szoval nemi tapasztalatom van. gyakorlatban jellemzoen 1920x1080 es 5760x1080 kozott nem feltetlenul haromszoros volt a tempo kulonbseg, de ez sokmindentol fuggot. viszont motion blurt kotelezoen ki kellett kapcsolni, mert az a magasabb default FoV miatt jellemzoen jatszhatatlanna tett mindent mikozben nem volt ra szukseg (a szeleket ugyse latta az ember teljesen elesen).
egyebkent meg egyszer, az az 5870es video szep volt meg jo, de ott eppen olyan jatekokat demoztak rajta (fenetudja milyen beallitasokkal), amik negy generacioval korabbi GPUra jottek ki es a 2900XT/hd3870/8800GTS320/8800GT es az 5870 2GB kozott azert hatalmas ugras volt. ja es negy generacioval azelottibol is nem veletlenul a Dirt es a Bioshock fut es nem a Crysis1.
en utoljara 2014 vegen / 2015 elejen fejlesztettem konfigot, ott regebbi jatekokban (pl Borderlands 2) egy R9 970 volt a minimum 60fpsre 5760@ultrara, ujabb jatekoknal (pl az akkor vadiuj Far Cry 4) ez a 295x2 volt es a 295x2 volt az elso stabil megoldas a hd5870 2GB ota, amivel eyefinityvel tenyleg mindenhol megvolt a 60fps.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
wolfhgb #11596 üzenetére
Mondjuk van egy ket buktatoja a tesztnek, h az tenyleg azonos feltetelu legyen. Elso pl az fow, mert ugye vr alatt 110fok, 4k egy monitoron ezt nem tudom sztem kivitelezni. 3 monitor eseteben pedig nem tudom pontosan mennyi, de ugy tudom, h ez nem is allithato a dcs ben. A masik, pedig az fps ertek. Vr nel vagy 90fix, vagy 45fix, vagy ha nincs meg a 45, akkor hanyok, azt nem vallalom, max repteren allva, elore nezve, de ez mondjuk alap a teszt kozben is, mert ha forgolodok, mar nem egyeznek meg a korulmenyek. Az fow nel a fuggoleges latomezo is nagyobb vr nel mint akar 3 monitor eseteben, ez mondjuk megint csak nem hoz azonos korulmenyeket a 2 teszt kozott, hisz tobb minden latszik vr ben adott latoszog eseten, mint monitornal, amit szamolnia kell a gepnek. Tehat jobban belegondolva, nehez megeggyezo korulmenyeket teremteni a ket megjelenitesi forma kozott, meg megeggyezo hardveres hatter es beallitasok ellenere is.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #10183 üzenetére
Windows 10-en csinalja ezt, ki kell kapcsolni hogy a grafikus kartya meghajtokat ne frissitse, de megint meg kene keresnem hogyan mert azonnal a telepites utan csinaltam csak masfel eve es turkalni kell benne. De igy mar magad is megkersheted
Plusz ha jol emlekszek nem mindegy hogy Home vagy Pro, mas a modszer, sot nekem az osszes Update manual-on van, de az csak Pro-val lehetseges.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #10006 üzenetére
Fuss le par kort az Oculus Support-al, mas lehetoseged nincs. Sajnos ott is ugyanaz a helyzet mint barmelyik masik support-nal es lehet egy hozzaerto vagy aktivabb agenst kapsz de lehet hogy egy ket napja ott ulot vagy direkt baratsagtalan tuskot. Csak maradj pozitiv es targyilagos a mailekben igy alan eljutsz valameddig. Penzrol van szo (vetted a jatekokat) igy konnyen lehet hogy hiaba tunik egyszerunek valami ha nem tudjak a backend-ben megoldani, minden azon mulik mennyire jartas a dolgokban az aki feldolgozza az ugyet.
-
kiskuplung
őstag
válasz
wolfhgb #9889 üzenetére
Annak idején én is használtam ez a DLL-t, még az Assassins Creed 1-2 idejében szóval nem Oculushoz.
Akkoriban a játék EXE-je mellé kellett bemásolni, de úgy emlékszem, ha beraktam egy olyan könyvtárba, ami benne van a PATH-ban, akkor is megtalálta. Lehet, hogy így működni fog az Oculusban is, nem tudom. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
wolfhgb #8971 üzenetére
Szerintem a kesztyű az túl problémás. Egyfelől izzadna benne az ember, ha meg szövetet spórolsz le valahonnan akkor nem lenne olyan tartós, problémás lenne a felvétele ami már nem lenne konzumer barát. Illetve hamarabb jöhetnek kontakthibák is.
Bár nem kesztyű, de talán marok-controller kategória a Vive fejlesztés alatt álló kontrollere. Augusztusi cikk és infók róla, sajnos túl sokat nem lehet róla tudni, eddig csak pár szerencsés fejlesztő kapott tesztpéldányt.
-
kiskuplung
őstag
válasz
wolfhgb #8858 üzenetére
Illetve kérdés, hogy ez az inside out tracking milyen kamerákkal működik?
Csak mert az Oculus IR ledeket használ, és tökéletesen működik nappali fényben is, éjszaka meg még jobban.
Ezek az RGB(?) kamerák mit kezdenek majd rossz fényviszonyok közepette a látott képpel?A trackelést amúgy szoftverből kell megoldani? Csak mert akkor ez még plusz terhet ró a PC-re.
Előnynek tényleg az tűnik csak, hogy olcsóbb, mert szenzor nem kell hozzá. És a kvázi végtelen játéktér.
Minden másban rosszabbnak tűnik.Nem értem, izomman1, hogy miért gondolod, hogy ez bármiben is felveszi a versenyt a Vive-oddal, amit eladtál...
A Santa Cruz-t én nem keverném ide, az egy kísérleti eszköz.. -
-
Alwares
aktív tag
válasz
wolfhgb #8333 üzenetére
Nem tudom ez az Alza miféle webshop, hogy honnan van és miként működik a raktáruk... Én egy hónapja rendeltem, Oculus Sensort tőlük, első azt írta szállítás valamikor szeptemberben. Oké. Szeptember végén azt írták okt első hetén meglesz, most meg már a termék oldalon megint csak annyit látok hogy "október"... Esetleg tudtok valami alternatív forrást plusz szenzor vásárláshoz? Ez a 22 ezer forint kb annyi amit reálisnak tartanék érte, de német amazonon ilyen 200 euro körül vesztegetik ami rablás az eredeti 65 eurós árhoz képest.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #8342 üzenetére
Azert nem keves az a +33% pixel mindket iranyba. Ha mar megvan a Rift akkor mindegy persze es ugyanazon az aron ($500) nem is konnyu az osszehasonlitas, de vannak sokan (itt a topicban is voltak) akiknek csak szimulatorokhoz kell a HMD. Azoknak felesleges a Touch peldaul es a legtobben ott is a Rift-et vettek mert eleve olcsobb volt mint a Vive es az arcsokkentes utan meg olcsobb lett. Most hogy a Rift $500 es csak csomagban van azert a SteamVR-al kompatibilis MS HMD-k nem rossz alternativa, mert $300-$350 aron megvan csak a HMD. A problema a FoV ami mar szerintem tul kicsi naluk, viszont itt jon a kepbe a Dell ahol elmeletileg 110 fok es a Samsung ahol szinten az. A Saumsung-nal eznem lenne eleg, mert ugyanazon az aron mint a Rift nem lenne egyertelmuen jobb valasztas szimulatorokhoz, viszont ott a nagyobb felbontas is igy mar megfontolando. Persze itt meg kell varni eloszor hogy milyenek a lencsek es a kepminoseg.
-
tobias88888
őstag
válasz
wolfhgb #8333 üzenetére
Hát, ezt nem láttam, így nem éri meg (bár van 30 napos ellenállás, de az nálam úgy sem játszik). Korábban még 190 felett adták itthon. Le is mondtam az amazonost mert reggel rendeltem meg de semmit nem csináltak még vele (pénzt se zárolták) miközben már simán úton is lehetne
-
-
-
válasz
wolfhgb #8128 üzenetére
2x4k (a 8k ugyanis 7680x4320 lenne, ez meg 7680x2160)
A géptől várhatóan nem natív 4k-t kap, mert azt 90 fps-sel ki nem tudná nyomni, szóval kap mondjuk max két fullhd képet (1920x1080), és ezt skálázza fel 2x4k-ra. És már akkor is sokkal nagyobb a gépigénye mint a riftnek, mert ott két darab 1080x1200-as képet renderelnek ki, ami kb a kétharmada a fullhd-nak)izomman: " Ha ezzel a trükkel csak megközelíteni lehet a 10 év mulúva lévő élményt "
Csodák továbbra sincsenek. Igen, nagyobb látótered lesz, ami igen, tök jó dolog lehet. De mit sem érsz vele, ha elvérzik minden máson. Továbbra is gondolkodj el azon, hogy a nagyok miért nem mentek bele egyből a 4k-ba. Nem azért, mert nem tehették volna meg, mert ne lett volna kijelző, stb. -
izomman1
senior tag
válasz
wolfhgb #8128 üzenetére
Csak a gépből kivett felbontásból veszi ki a jelet és teszi 8 K ra... ( középen nem eltorzulva széleken meg igen ez a tapasztalata a Tested csapatnak)
Kérdés , hogy ez mennyire zavaró szar.. Tested szerint igen bár ők is megemlítik milyen jó a nagyobb FOV.... Viszont alapos tesztelők alaposan mindent megvizsgálnak és igazuk volt abban is, hogy a Rift kicsit pixel mentesebb..
Az a nagy kérdés igy már nem is jobb az élmény nem érdemes játszani vele? Mert még szerintem egy fél évtized vagy egy évtized mire eljutunk 8 K VR eszközökhöz (200 as FOV val) .. Ha ezzel a trükkel csak megközelíteni lehet a 10 év múla lévő élményt ... Már jó lehetne.. ?? Azért nem rossz dolog, hogy nem kell a gépnek csak 4K kiszámolni 8 helyett .. ( milyen jó kis trükk ilyet miért nem tud csinálni az Oculus vagy a Rift? -- persze mert abba érdekeltek, hogy minél nagyobb hardvert vegyél össze pacsizva a hardver gyártókkal..)
Mire a szemkövetés is használható jó verzió lesz szintén fél vagy 1 évtized sajnos -
-
-
törölt tag
válasz
wolfhgb #7615 üzenetére
Jah a kérdésedből arra következtettem, hogy touch-t akarsz venni kamera nélkül.
Maguk a kontrollerek párosíthatóak a rendszerrel a hozzájuk adott szenzor nélkül is, persze egyszerre csak kettőt lehet használni.
Azt nem tudom, hogy az ingyenes játékok a kontrollerek párosításakor adódnak-e a rendszerhez, vagy a szenzor is kell-e hozzá (a szenzor szériaszáma látszik a oculus accounton).
Ha csak pót kontrollernek kellenek, esetleg beszélj s:zozo kollégával, hogy regisztráljátok nála a kontrollereket, hátha úgy megkapja az ingyen játékokat. -
törölt tag
válasz
wolfhgb #7613 üzenetére
Csak kamerával együtt árulják, mert a touch-hoz minimum 2 kamera kell. Mondjuk ha csak a kontrollerek kellenek, akkor az egész csomagból a felesleges kamerát a legkönnyebb eladni itthon.
Ettől függetlenül én nem tenném, mert így később bármikor tudsz 3 kamerás setupra bővíteni. -
kiskuplung
őstag
válasz
wolfhgb #7481 üzenetére
Csak rá kell guglizni a problémára, itt azt írják ez a megoldás: [link]
1. Open regedit and go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0".
2. Change the value "ProcessorNameString" to e.g. "Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz".Reboot után valszeg visszaáll, szóval célszerű berakni autoexecbe.
-
warcat
veterán
válasz
wolfhgb #7137 üzenetére
Nekem ez igen rossz üzletnek tűnik( a te oldalardról), az ingyen játékok a Touch-hoz vannak kötve tudtommal, de még ha már aktiváltad is őket magadnak, ennyire biztos vagy benne,hogy nem kell neked a Touch?
Hogy fogsz például a lövöldözős játékokal játszani,nagyon nem mindegy,hogy a kezeid is követve vannak (célzás kényelme, tokból rántod elő/rakod el a fegyvert stb)
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6983 üzenetére
Closeup With New, Cheaper Rift + Touch Bundle
No Longer Included:
Xbox One Gamepad
Xbox One Wireless Adapter
Oculus Remote
USB Extension Cable
Rock Band VR Guitar Adapter for TouchEzek szerint nincs benne. A kepen se latni. Vagy abban a kis dobozban alul az van?
Kapott mar itt valaki uj bundle-t aki rendelt az utobbi par hetben?
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6777 üzenetére
Uzletileg meg mindig megjasztatod azt (elmeletileg) hogy rendelsz parat aztan ha a kulon csomag jon akkor hurra, ha nem akkor meg kevesebb felarral adod el a komplettet, mert azert a mostani 450EUR es az uj mondjuk 569EUR kozott van egy kis mozgaster. Nem nagy, de nem is semmi. De ahogy elnezem mar az utolsokat rugjak a regi keszletek, picit a tuzzel jatszas szintjen van most igy az utolso ket(?) hetben.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6775 üzenetére
Ertettem, azt hiszem ugyanazt irtuk. Mondjuk Touch garinal volt mar olyan panasz is hogy bekuldettek a mokussal az egesz csomagot mint a Rift-nel es a vegen csak az egy Touch jott vissza. Ez nem megoldhatatlan mert csak sima belos problemarol van szo az Oculus-nal, de azert teged mint felhasznalot felidegesitene picit
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6773 üzenetére
Azota mukodik a logisztika az Oculus-nal hogy tavaly nyaron/osszel odament dolgozni a mokus aki ert is hozza
Az RMA egyelore eleg durva, akinel a HMD problemas (fules kabel, HDMI kabel pl.) annak az egesz csomagot mindenestol vissza kell kuldeni. Szerintem ezt nagyon hamar megvaltoztatjak amikor az all-in-one csomag elerheto lesz mert maskepp sajat magukat lovik tokon. Amit meg irtak paran hogy eleg sok fenykepet es infot kernek a hardverrol mielott eljutsz egy RMA-ig, tobbek kozott a sorozatszamokat is ezert ott tenyleg problema lehet ha nem az akarja csereltetni aki megvette mint sok mas termeknel is problema.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6767 üzenetére
Azt hogy lesz-e kulon HMD a jovoben nem tudni meg, de szerintem nem. Kulon Touch lesz, mert kell azokank akik az elso evben csak HMD-t vettek plusz ahogy olvasom az Echo Arena es Gorn-nak hala kell mint "potalkatresz"
Az egesz Touch mizeria csak az ingyen jatekok miatt van. Ahogy kinez a dolog a licenszeket a Touch aktivalasok rendelik a bejelentkezett fiokhoz. Tehat miutan hozza lettek adva akkor mar hasznalhatsz masik Touch-t mert akkor mar mindegy.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6733 üzenetére
"Apropó, meddig élhet vajon még a nyári akcio, a combora?"
Jo kerdes, mert elmeletileg julius kozepen kezdett es az volt hogy 6 hetig tart igy talan augusztus vegeig druvan szamolva, de nem jon ez ki pontosan, mert julius 10 (hetfo) volt a bejelentes es akkor most vagyunk a 4-ik het elejen tehat meg ez a het es ketto utanna augusztus 20-ig.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6728 üzenetére
Nem lehet atruhazni. Ha kolcsonbe adod akkor eloszor aktivald hogy a te account-odhoz kotodjon a szoftver. Mindegyik Touch-hoz jar a szoftver egyelore. Azert irom hogy egyelore mert az uj all-in-one csomagnal nem tudom mi a helyzet. Lehet valtozatlan (megkapod a mostani Rift es Touch ingyen cimeket), de lehet hogy nem, utanna kene nezni.
Szerk: ahh, most lett vilagos - ha aktivalod es kolcson adod akkor meg nala nem lesznek meg a progik
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6586 üzenetére
Igen, a kulon megvasarolhato cuccok maradnak tovabbra is (most neztem mar tenyleg mindent arulnak hozza amivel problema lehet - kabelek, fules, faceplate stb.), annyi valtozik csak hogy Touch nelkul mar nem lesz Rift. Tehat az 589EUR csak Rift helyett lesz 549-589EUR(?) Rift+Touch csomag.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6582 üzenetére
"A zsinóros kontrollerrel is muxik a rift?"
Megy, semmi koze a kontrollernek a Rift-hez, csak azt adtak hozza anno hogy legyen valami. Meg a kabeles Xbox 360 kontrollerel is mennek a cuccok mert a standard jeleket keresik (Joy1, Joy2, Axis1 bla bla bla).
@ izomman1
Elvakitanak teget a marhasagokkal. Rengeteg problema es simlizes van ezekkel. Peldaul gondolod hogy ha ilyen egyszeru lenne akkor a HTC es az Oculus nem hasonlot csinalt volna? Dehogynem, csak oka van annak hogy nem ezt az utat valasztottak. Peldaul a display nem OLED, ezert az utanhuzas, sok csak 60Hz. Meg azok a megoldasok sincsenek benne amiket a Sony hasznal hogy jobb legyen a megjelenites. A felbontassal szinten "marketingeznek", mert a 4K es a 8K nem eppen az amit a nev szerint elkepzelnel. Peldaul a 4K-nal egy display-t hasznalnak (DK1 es DK2 szintu megoldas) ami ugyan 4K, de szemenkent persze igy csak 1920x2160 lesz. Ennel a 8K valtozatnal meg meg az osszfelbontas se 8K (7680x4320), hanem 2 darab 4K display-t hasznalnak, tehat osszesen 7680x2160. A megoldas amit latsz szinten nem valami ujdonsag, egyszeruen nem a megfelelo ut tenyleg minosegi consumer megoldasra ezert nem is lett belole semmi, pedig mar 2013 ota letezik. Eredetileg InfinitEye volt, de nem tudtak konzumer termeket csinalni belole, igy aztan abbol lett a StarVR 2015-ben miutan a Starbreeze megvette oket, de ok se tudtak belole piackepes termeket csinalni. Aztan az IMAX vette meg az egeszet hogy a sajat VR csarnokaiban hasznalja sajat termekkent.
Aztan meg lehet ezt csinalni aranylag olcson is, de akkor meg az lesz belole amit a PiMAX-al latsz. Ott irtan lejebb a csomo problemat es az csak egy review-bol volt. Ha megnezed a 4K review-ket ugyanugy egy csomo problemarol van szo. Az egyik dolog ami tenyleg problemas de nem emelik ki annyira mert nem egyszeru leirni az a melysegerzet hianya. Irtak paran anno hogy valami megmagyarazhatatlan oknal fogva (magyarazat van, de nem kinlodik vele senki) hianyzik a leyseg erzet. A legjobban ugy volt leirva hogy a Vive es Rift-nel ott vagy a kornyezetben, a PiMAX-nal meg olyan mintha egy korulotted levo gombre vetitett 360 fokos videot neznel.
Szoval filmeket nezni jok ezek, de arra meg tul draga, foleg most a Rift arcsokkenes utan. A 4K valtozat 350EUR es nincs 6DoF kovetes es kontrollerek, a 8K valtozat meg 700EUR es ott a cikkben is olvashato display problemak. Nem egy fonyeremeny az biztos.
-
Haki83
csendes tag
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6497 üzenetére
"The original Rift + Touch soft bundle sold out faster than expected, so we accelerated the release of the new all-in-one box."
Szerk: azt irja meg lejebb hogy majndem teljesen "sold out" a bundle es hogy akik rendeltek es nem kapjak meg az eredetit azoknak majd augusztus elejetol kuldik az uj csomagot (lasd #6508). Annyit tudni kell meg az uj csomagrol hogy ott mar nincs benne az XBO controller es ha jol ertem akkor a kis taviranyito (Oculus Remote) se.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6450 üzenetére
Ja, nagyon kifogyoban van, neztem hogy Media Markt most azt irja 3-4 napon belul szallitanak, de vannak helyi kirendeltsegek ahol meg van raktaron. Saturn nem reklamozza nagyon sehol a 449EUR arat, de ha mindket cuccot berakod a kosarba akkor ott az engedmeny. Alternate azt irja van raktaron. A harom nagy Amazon (de, fr, uk) valtozo a helyzet, ugy nez ki folyamatosan kapjak a szallitmanyokat, de olyan hogy raktaron lenne nemigen van mar kiirva egy-ket napja.
-
Uzi74
senior tag
válasz
wolfhgb #6422 üzenetére
Dead & Buried, Medium, Quill, Toybox, Robo Recall járt hozzá, mindet telepítettem és kipróbáltam őket röviden. Robo Recall robotokat lövöldözős talán a legkomolyabb az összes közül, Dead & Buried multiplayeres western kocsmai lövöldözés volt, az is vicces volt elsőre. Toybox egyszer megnézed és annyi,
Arra magam is kíváncsi vagyok mi köt majd le vagy 2 hét és elmúlik a VR varázsa. Amit látok hogy max fél óra után kell pihető ebben a műfajban.
Raymond: akkor az akciókat pont lekéstem, pedig tegnap még ment az oculuc store-ban egy summer sale léghajó
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6415 üzenetére
Nagy ceg, ismert is, ha vannak nagy nemzetkozi gyartokkal akciok akkor ott vannak a partnerek kozott (az utolso Oculus akcional is ott voltak). Par nagy es ismert online bolt van DE-ben, ok az egyik (aztan Mindfactory es mellekuzletei mint Vibu, Compuland, DriveCity plusz Alternate).
De aztan hogy mi van ha gond van azt nem tudom.
-
Raymond
titán
válasz
wolfhgb #6411 üzenetére
Igen, DE cim kell, a form-bol lathatod. Mail jon amikor ott a cucc az atvevo helyen. Arvaltozasok stb. mindegy, mert atvetelkor fizetsz, ha nem veszed at akkor nem fizettel ssemmit, de olyan amugy se lenne. Ha van akkor a rendelt aron kapod, ha nincs idoben akkor szolnak es sztornozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest