- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
válasz
mrgregoryan #20763 üzenetére
Remélem sikerül ma. Egyébként a fejem is nagyon fájt az éjjel,vagyinkább a jobb szemem, nem is tudom. Hogyan kell rendesen beállítani? Csak a szemtávolságot tudom ugye? Vagy azon kívül mit lehet még?
-
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #20741 üzenetére
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
mrgregoryan #20749 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e párhuzam, de a net televan hírekkel arról, hogy facebookon ahogy görgetsz képeket nem tölt be a face. Valami hálózati bibi lehet náluk és lehet, hogy érinti az oculus szolgáltatásokat is.
A facebooknál egyre több ilyen hálózati malőr van, sajnos ez kihat a VR userekre is. -
mrgregoryan
tag
válasz
mrgregoryan #20747 üzenetére
Annyi még h a log szerint “not found” 401 es hiba van. Mintha a fileokat nem érné el az oculusnal
-
dan83
tag
válasz
Control Panel / Configuration Manager / Cache / Configure settings / Delete files-t még érdemes esetleg megpróbálni, hátha.
-
barcalaci84
őstag
válasz
legutóbbi frissítésnél nálam is elakadt, de pár perc után elindult és be is fejezte a letöltést
(de a letöltött dolgokat üríti szerintem install után)írj a supportnak ha nem akaródzik menni...
-
abydos
aktív tag
válasz
Van legalább 20giga hely a meghajtódon?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
mrgregoryan #11745 üzenetére
LA Noire esetében azt hiszem redditen keringett valami vélemény róla miszerint Riften ugrál-akad a képe. Lehet, hogy megjelenéskor még volt ilyen hiba és azóta javították de nekem nincs meg, nem próbáltam.
Egyébként persze, elindul de rengeteg olyan véleményt olvastam már, hogy "Elindult a rifttel, de <tetszőleges kifogás ami a Vive-nál nincs jelen> ez pedig a játékélmény rovására megy így.". Ezért mondom, hogy mindenki előbb tájékozódjon, hogy megvesz-e egy olyan játékot amiből hiányzik a hivatalos támogatás és el tud-e viselni egy-két zavaró dolgot illetve kész-e arra, hogy konfigolgasson.
-
fulton
addikt
válasz
mrgregoryan #4606 üzenetére
Sorry ha zölkdet kérdek, de ha Oculus Rift-el játszotok, lehet olyat, hogy pl akár csak a hagyományos játékoknál a billentyüzettel mentek jobbra balra előre hátra, és közben kinéztek oldalra pl? vagy arra megy a játék amerre tartod a fejed?
-
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #4471 üzenetére
Csak egy kodok kapsz, azzal adja hozza a ket jatekot. A kod nem a jatekok kodja, hanem egy redeemable code ugyanugy mint mondjuk ehu xbox live elofizetes vagy Steam-es full (GoTY) - csak egy szam/kod amihez a hatterben 1 vagy X dolog tarsul, jelen esetben ket jatek.
-
válasz
mrgregoryan #4471 üzenetére
Mindkét játékot tartalmazza.
Oculus is csak egy kódot ad.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
mrgregoryan #4469 üzenetére
Előrendelőknek mindkét kód jár(unspoken, vr sports), nekem éppen most írt vissza amazon.de, hogy a hét végéig megkapom a kódokat.
-
válasz
mrgregoryan #4467 üzenetére
Tegnap este megjött amazonról a Touch.
Kb fél órája jött az email a kóddal.
Tehát az amazonról vásárolt mellé is jár a játék kód.Ma jön az Ovulus-tól vmikor a Touch.
Az amazonos megy vissza.
-
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #4454 üzenetére
Oculus-tol direkt es mindenki ugyanazokat a jatekokat kapja hozza: [link]
-
mrgregoryan
tag
válasz
mrgregoryan #3157 üzenetére
elvileg az könnyen emészthető
-
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #3155 üzenetére
Pollen nem nez ki rosszul, de €23 az eleg meredek ar foleg ugy hogy az FPS szeru jatekok ahol a legvaloszinubb a locomotion problema.
-
Segal
veterán
válasz
mrgregoryan #3149 üzenetére
Nalam nem okoz fejfajast.
Az teny hogy hihetetlenul lassu a jatekmenet benne mivel gravitacio mentes terbe haladsz elore de nagyon szep. En mondjuk a teljes arat nem szivesen fizettem volna ki erte de a steam summer sale alatt kihagyhatatlan aron volt. -
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #3151 üzenetére
Nem az FPS a problema, hanem a locomotion (mozgas) nem eppen VR barat sajnos. Valaki irta hogy az Adr1ft-et ugy tudja jatszani ha fekszik, nalam ez nem lehetseges mert nem ugy van belove a kornyezet.
-
Raymond
titán
válasz
mrgregoryan #3149 üzenetére
Az Adr1ft es az Omega Agent (look steering-el is) a ket program amely nalam garantaltan fejfajast okoz perceken belul. Kar, mert az Adr1ft szerintem nagyon szep es vegigjatszanam a relativ unalmassaga ellenere is.
-
Segal
veterán
válasz
mrgregoryan #3147 üzenetére
Ha visszaolvasol irtam egy pontos listat miket vettem meg nemreg most mobilrol csak ami eszembe jut.
Project Cars
Assetto Corsa
Dirt Rally
Adr1ft
Eve: Valkyre
Monster
Crystal Rift
Lucky Tale
Project Solar
4089
War thunderNagyjabol ennyi.
-
Segal
veterán
válasz
mrgregoryan #3144 üzenetére
Felbontást sehogy sem lehet állítani a rifthez azt csak az olyan játékokba lehet amik futnak rift nélkül is (pl autószimulátorok) de ott is csak a monitoron való minőségért fognak felelni a szemüvegre teljesen hatástalanok.
Messze nincs akkor különbség egy low és ultra állítás között mint egy pc-s rift nélküli játéknál de azért pici változást látni.
Ha érezhető javulást szeretnél csináld meg a PIXEL PER DISPLAY trükköt. Az 1080-asod röhögve bírni fogja.
Kicsit én is irigyellek érte. Bár eleinte nekem is tervbe volt de 980OC-ről egyelőre mégsem váltok bevárom inkább a Ti változatot -
wolfhgb
aktív tag
válasz
mrgregoryan #3132 üzenetére
Gratula hozzájuk, de miért kell 2db párátlanító a hasitasihoz? biztonsági tartalék?
Közben egy kérdés a vr tulajokhoz. Miért nem találok egyik gameben sem 2160x1200 as felbontási opciot? Ti milyen értékre teszitek a felbontást?
-
aerosmith
őstag
válasz
Mi van a képen? Egy fekete bőr övtáska és 2 páramentesítő gép?
-
BiP
nagyúr
válasz
mrgregoryan #3136 üzenetére
Értem én, de az örömre is lehet irigykedni
-
W00dyka
tag
válasz
Örülök hogy megérkeztek a karik
Eliteben nagy harcok lesznek gondolom -
BiP
nagyúr
válasz
Ha az volt a cél, hogy irigyeket szerezz magadnak, hát sikerült
-
Segal
veterán
válasz
mrgregoryan #3133 üzenetére
Igen mindenképp az 1.2 kell hozzá.
Közbe kipróbáltam az Assetto Corsa Red Pack DLC-t (1.7.1.) is az is szépen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged