- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Ha Nov 21 utan vetted a Quest-et akkor hozzaadjak a fiokodhoz automatikusan. Ha par nappal Nov 21 utan akkor irhatsz a support-nak es jo eselyel odaadjak akkor is, de ugy nem automatikus mert az az idopont a lenyeges amikor az eszkoz a fiokodhoz lett regisztralva.
Hozzaadjak = meg mindig neked kell letoltened, csak amikor a Store-ban kinyitod a jatek oldalat akkor a kek gombon "Install" lesz a vasarlas helyett.
-
qqzs
őstag
Quest. Beat saber. Erdekes ez a pontozas mert a help azt mondja hogy a lenyeg 90fokos lendulet meg a kocka utan meg vagy 20fok. Megis sokkal tobb pontot ad ha erobol lenditem vallbol vagy konyokbol hiaba van meg a szukseges vagasi szog mintha lenduletre is adna pontot.
Kiprobaltam a moonridert. Ott hova menti el a pontokat? mert nevet enged beirni vaalami toplista is megjelent de nincs semmi account rendszer. Ha ez mukodne akkor igencsak kitolodik a bs vasarlas. Ebben lehet bokszolni is. Mondjuk a kard modban azok a V betuk sokkal zavarobbak mint a bs kockain levo haromszogek
-
a2d2
addikt
5x6-os szabad tér a nappaliban - kicsit irígykedem
Én mindig kikapcsolom teljesen. Ezt az alvó módból felébredést is lekapcsoltam.@abydos: ennek a végét olvasd el hátha ezek közül valamelyik érintett téged: [link]
1. hotspot megoldotta a srácnak mert nem volt elég erős a szolgáltató modemje
2. Oculus alól futtatott játékok szaggathatnak. Steames játékokat is próbáltad? -
qqzs
őstag
Quest: Racket nxet neztem en is annak meg le tudom nyelni az arat ha tenyleg hasonlóan jo mint a beat seaber. Multiplayerre panaszkodnak a reviewekben. Az megjavult?
Miert nem tudnak egy normalis sima teniszt osszerakni minek kell kavarni mindenfele huje utovel meg labdakkal azt a egy szem teniszjatekot . Csak a denojat probaltam -
Magyarfarkas
tag
Nekem van mindkettő, de a questet a rifthez össze sem lehet hasonlítani! A szabadság tényleg jó dolog, Tai Chi edző lefosta a bokáját mikor megmutattam neki a vr tai chi-t úgy hogy nem kellett 25 kg egyéb felszerelést vinnem magammal
Azok a kijövő játékok inkább legyen még havi 2
De sidequestel még tudsz rá rakni "dolgokat"...
-
@tco@
aktív tag
Utána SORBO-val fogom, remélem elég lesz hozzá az 1200 mAh.
Persze, csak legyen meg a szabvány cellafesz, de azzal se lesz gond.Melyik játékok jöttek be eddig legjobban?
Én eddig Pavlovot toltam 5%-ban, 90% Beat Saber, a maradék meg VRchat stbOnwardot várom nagyon pl, az official játékok nem annyira jöttek át, 1-2 sideloadolt volt ami jó mondjuk.
-
Raymond
titán
Csutortokon jon ra a Red Matter ami nagyon jol nez ki. Nalam instant buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest