- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Ha nincs benne semmi a kijelzokon es a lencseken kivul akkor nem gond kicsit es konnyut csinalni. Peldaul a Pico 4-nel csak az akku van hatrarakva es igy nez ki a Beyond-hoz kepest:
BS Beyond 143x52x24 127g
Pico 4 163x80x35 295gHa abbol kiszedned az elektronikat, hutest es a kamerakat akkor az is akkora lenne mint a Beyond.
-
Necc
addikt
Azt ugye tudod hogy ez személyre szabott? A te arcodról kell küldened egy iphone-ról felvételt (ha nincs iphoneod, se ismerősöknél, már buktad is) ami alapján egy csak a te arcodra jó példányt küldenek, fixen van rögzítve az IPD is, nem tudod odaadni senkinek hogy próbálja ki, nem tudod később eladni se.
Ezen felül kell még rendelkezned vagy beszerezned 2x lighthouse-t, és kontrollert, mert ez nem része a csomagnak.
-
proci985
MODERÁTOR
b verzio a kivaras, talan bezuhan a hasznaltpiac a kovetkezo hetekben.
5500XT nem az igazi, de a topikban eleg sokan 980 / 290X szintu kartyakkal mentunk nagyon sokaig, szoval legrosszabb esetben lehuzod a grafikat az elejen es azert valahogy mennie kene. dirt rallyt azert meg kene birnia.
-
Raymond
titán
Igen, de ilyen arak mellett amik a piacon vannak es figyelembe veve hogy azok a kartya max fel evesek es garanciaval jonnek alltalaban azert nem olyan veszes a dolog. Ami fontos hogy 150e Ft nagyon sok egy 2060-ert, a 3060 joval gyorsabb es ugyan forintban nem tudom mert nem kovetem a bolti arakat, de EUR aranyokban 330/340 vs. 390, tehat olyan 20e Ft a felar csak. Gondolom Mo-n is ez a helyzet.
-
sheep
addikt
Sajnos az semmit sem jelent hogy adott felbontáson egy monitoron mit tud a kártyád. A vr röhögve kifingat bármilyen mai gpu-t, ha ki akarod maxolni a felbontást és a grafikát.
vr=kompromisszum, azt hogy mi fér bele a pénztárcád határoza meg.
A quest 2-t javasolnám én is, de sok jóra ne számíts. Eléggé le kell butítanod a grafikát hogy élvezhető legyen, és akkor meg lehet hogy csalódás lesz.
A vr-ral az a gond hogy ha nem megfelelő körülmények között próbálod ki akkor lehet hogy csalódni fogsz, ha viszont egy csúcsharveren egy csúcsjátékot próbálsz (pl. Alyx vagy egy jó szimulátor) akkor menthetetlenül beszippant. Ha teheted próbáld ki valahol előbb. -
fatal`
titán
VR-ban nem tudsz 30-40 fps-sel játszani. Fix FPS kell és 72 a minimum, különben jön a motion sickness. ASW-vel lehet trükközni, akkor felezett FPS van, cserébe szellemképes lesz, van, aki bírja.
A Quest 2 natív felbontása 5408x2736, ez kb. olyan élességet ad, mint egy full hd monitor. Ez 2,5x annyi pixel, mint egy 4k monitor. Persze a képélesség rovására állítható. Meg lehet a FOV-ot is csökkenteni.
Viszont a Quest 2-n PC nélkül is elég sok játékkal tudsz játszani, a saját platformján. Persze az említett játékok mind PC onlyk.
-
fatal`
titán
GT7 nincs PC-re és PS-en még nincs VR. Az a GPU vr-hoz szerintem karcsú lesz sajnos.
Egyébként Quest 2 vagy G2, az a kérdés, hogy mennyire zavar esetleg a kábel és ezeken kívül kipróbálnál-e más játékot, függően attól, hogy mennyi hely van egyébként a szobában, ahol a gép van. Nekem Quest 2 van, a roomscale játékok a másik szobában mennek, mert ott van hely.
Én használtam a Q2-t szemüvegben a gyári spacerrel, de szemüvegfüggő és egyébként sem ajánlott, mert összekarcolhatja a lencsét. De lehet kapni utángyártott dioptriás adaptereket hozzá, persze ez plusz költség. Én a VR Opticiannál csináltattam, €65 + szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest