Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GalaHU

őstag

válasz PROTRON #50859 üzenetére

Hogy a DLSS miatt van-e értelme azt nem tudom, de számomra ég és föld lett a különbség amikor 3080ti-ról 4090-re váltottam a Quest 2-vel. Szenvedtem itt a Reverb G2-vel, de végül is visszaküldtem és az árát hozzácsaptam a kártyához és inkább megnéztem mit tudok kicsavarni a Q2-ből.

Tervezéshez nem használom, kizárólag csak autószimre (na jó, hébe-hóba repcsi is, és hát ugye ne feledjük a Star Wars VR élményt) de minden egy kategóriával jobban megy vele! AMS2-ben például ugyanolyan felbontás mellett a korábbi 90-ről simán feltolhattam 120Hz-re a képfrissítést úgy hogy minden más beállítás maxon van a játékon belül és tükörsimán fut! ACC-ben a VR Epic beállításon is lehet csavarni, a megjelenítést és a részletességet is 100%-ra lehet tenni, pedig az igazán optimalizálatlan kacat VR-ban. Dirt Rally 2.0 meg egyszerűen nem ellenfél... ;)

Ezek a régi cuccok esetében nyilván nem a DLSS 3.0 miatt, hanem a nyers erő okán van változás, de bár a DK2-es headset óta küzdök a VR-al most éreztem először, hogy na, megérkeztem...

Úgyhogy minden tiszteletem mellett, de ezt a "4070ti felett nem lesz semmi jobb" kesergést a szőlő és annak savanyúságfokával való filozofálásnak gondolom.

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák