Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

Azért erre hagynék időt. Ti eladnátok így valamit? Egyetlen mozdulat lepattintani. 5 másodperc, és kb. 2 perc elöblíteni.
    Nekem most csak azért volt 20 perc, mert ezt így megláttam és kihozta belőlem a hipochondert teljesen. Pörögtem rajta, hogy miféle sutyeráké lehetett ez vajon és biztos tele volt kelésekkel boáhh… :DDD
    Hígítás nélkül toltam rá a folyékony mosószert és a mosdóban az első adag víz aljára le se lehetett látni. És ezt így felveszi?!
    És akkor így… amit előző alkalommal ráizzadt annak a Ph értéke az így csípi bőrét vagy hogy? Nem indiszponált érzés?
    Én se vagyok egy piperkőc, de pfúúúj pházmeg. Egy az egyben toltam bele a gélt az arcmaszkba is, ahogy volt.
    És akkor így a víz... phhhhháze. De már 2 perc után ilyen tiszta volt amúgy, csak nem bírtam abbahagyni, mer’ így… fúúúj.
    Azóta nem mosta ki, hogy megvette? Én ezt nem értem emberek. Komolyan. Nem teljesen nyilvánvaló, hogy miért van úgy megcsinálva, hogy egyetlen mozdulat legyen levenni a maszkot is meg a pántot is? ..de akkor miért nem??? boáhh

Új hozzászólás Aktív témák