Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Németek se a régiek gyerekek.
Vettem e-bay-en 80EUR-ért egy 128GB-os Q2-őt. Az volt a leírásban, hogy a belső akkumlátor sajnos hibás és amiatt ennyi.
Megnéztem YT-on, tényleg jó nagy szívás beletenni az akksit. Én nagyon sokszor szerelek notebookot, edzésben vagyok, szerszám is van. Mondom oké, ezt bevállalom. Megvettem, postával együtt 90EUR, annyit megér.
Rendeltem aliról egy kínai akksit, az még sehol sincs, de ma megjött a Q2. Németek keményen felpörgették a postát, mindegy. Mondom azért csak ránézek nem húrtak e nagyon át, erre kiderül, hogy a konnektorba dugható filléres USB-s adaptere tojt be és a telefonom töltője simán feldudálta.
Csávókám ezért odaadta fix 80-ért, hátőőőő Ez egy amcsitól még oké, hogy ennyire hülye, de hogy már egy német is. A vicc, hogy a Riftet 40-ért adtam el, a Q2 meg így postával együtt volt 38k. Kemény vagyok :) Mondjuk az alis akksi az még 12k és már késő lemondani, szóval 50 lesz a vége, de lesz hozzá egy új akksi tartalékba.
Q2 adatkábel és link kábel között van különbség? Az ilyen nagyon olcsó is működik? Sima USB3 sávszél elég a Q2-nek igaz? Nem értem ezt az optikai kábelt. Látom, hogy létezik olyan is, de az mi a frásznak? Van valami moduláris kiegészítő, ami csak azzal megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest