Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

Németek se a régiek gyerekek.
    Vettem e-bay-en 80EUR-ért egy 128GB-os Q2-őt. Az volt a leírásban, hogy a belső akkumlátor sajnos hibás és amiatt ennyi.
    Megnéztem YT-on, tényleg jó nagy szívás beletenni az akksit. Én nagyon sokszor szerelek notebookot, edzésben vagyok, szerszám is van. Mondom oké, ezt bevállalom. Megvettem, postával együtt 90EUR, annyit megér.
    Rendeltem aliról egy kínai akksit, az még sehol sincs, de ma megjött a Q2. Németek keményen felpörgették a postát, mindegy. Mondom azért csak ránézek nem húrtak e nagyon át, erre kiderül, hogy a konnektorba dugható filléres USB-s adaptere tojt be és a telefonom töltője simán feldudálta.
    Csávókám ezért odaadta fix 80-ért, hátőőőő Ez egy amcsitól még oké, hogy ennyire hülye, de hogy már egy német is. A vicc, hogy a Riftet 40-ért adtam el, a Q2 meg így postával együtt volt 38k. Kemény vagyok :) Mondjuk az alis akksi az még 12k és már késő lemondani, szóval 50 lesz a vége, de lesz hozzá egy új akksi tartalékba.
    Q2 adatkábel és link kábel között van különbség? Az ilyen nagyon olcsó is működik? Sima USB3 sávszél elég a Q2-nek igaz? Nem értem ezt az optikai kábelt. Látom, hogy létezik olyan is, de az mi a frásznak? Van valami moduláris kiegészítő, ami csak azzal megy?

Új hozzászólás Aktív témák