Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    válasz barcalaci84 #43069 üzenetére

    A szobám nincs messze a routertől, de mégis a WiFi jel már -70 dBm (sárga tartományban van) az androidos Wifi Analyzer app szerint. De a szobám széltében széles, ha az egyik végében ahol még -50-55 dBm zöld tartományban van a jel, lenne 5Gz-es jelerősítő a [konnektorba dugva], az segíthet és maradhatok a gépem közvetlen közelében, nem ?
    De azért mindenképpen veszek 3.0 USB Oculus Linket is, mert ha más is nagyon használná a netet, nincs mese, alternatíva kell. :)
    HA eldöntöm h Quest 2 lesz, akkor veszek emellé még:
    Halo headstrap-et, VRCover Q2 arcpárnát,
    Oculus Link-et.

    Igazából, volt h elgondolkoztam a HP Reverb-en is... mert annak képe tisztább, meg jobban fut a MSFS alatt, szimpli az audio része is, számításom szerint csak +1 usb portot foglalna el a PC-men, ha a VIVE linkbox-ot megtartom a h a bázisállomások és a vive kontrollerek tovább működjenek, :U de... áhh... (egyik kontra a komplikáltabb setup, pláne fentiekkel együtt...)
    Így se könnyű eldönteni :DDD

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák