Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
BigBlackDog #14183 üzenetére
Tavaly cseréltem azokat is (pont emiatt).
-
Zsmester89
őstag
2004-es D5-s hideg indításnál (11C) csak teker bőszen, de huzamosabb idő után indul csak el. Ha hidegebb van, akkor el sem indul, viszont ha az állófűtés kicsit is melegít rajta, akkor pöcc-röff.
Önindítót cseréltem, akku is 3 éves...van valami érzékelő, ami okozhat ilyet? (Az akku töltöttségével nincs gond egyszerű mérő eszköz alapján, lehetségesnek tartom azonban, hogy nem ad le megfelelő indító áramot - megfelelő méretű van benne.) -
Zsmester89
őstag
Sziasztok! 2004-es D5-s S80-hoz hol kapok védő lemezt a vezérléshez, hogy az esetlegesen elszakadó ékszíj ne tudjon begyűrődni? Tudom, hogy létezik ilyen, csak nem szokták reklámozni.. Ez lehet? Köszönöm
-
Zsmester89
őstag
Technomagnesio felnik jók?
-
Zsmester89
őstag
Pár hónapja lett cserélve 2004-es S80 D5-ben mind az 5 izzítógyertya, a generátor töltésére is rámértünk fél éve..Viszont úgy érzem, hogy jó idő lévén is néha mintha többet tekerne a kelleténél, mire elindul. Gigawatt aksi 6-7 éves. Hogy tudnám az aksit letesztelni, hogy jó-e? Mi lehet még a hiba?
-
Zsmester89
őstag
válasz
FeRRaR1 #6991 üzenetére
Az állófűtés felprogramozása 50e (dieselnél) + a többi. Ha a funkciók felét márkaszervízben felprogramoztatod, már ott vagy 15-200 euronál. (Ezt meg kiveszed, eladod..ne adj isten törik, viszed a másikba) telepítése egyszerü.
Ettől függetlenül ha féláron lenne, már benne lenne a kocsiban.
---
Tóth Thamás: Az önindítót ki lehet mérni egy pillanat alatt -
Zsmester89
őstag
Ugyan ilyen autónk van és a probléma is az volt, hogy rengeteget tekert kb egy hónapja, mikor bejöttek a nagy hidegek. Normális szerelő egyből tudta, hogy mi a gond, szikráztattuk a gyertyákat, 5ből 2 kuka volt, lecseréltük az összeset, most pöcc-röff
Ha azksid jó, a generátorra is rá lett mérve, akkor nagyon nagy esély van rá, hogy neked is a gyertyákat kell cserélni.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Tóth Thamás #6894 üzenetére
A lényeg, hogy már jó
amúgy upp a gépnek, ugyan ilyenünk van
-
Zsmester89
őstag
Gyári Volvo felnik?
Nekem is azt kéne beujítani, akkor lehet mégiscsak játszani fog a 18"
--
Ledekből én csak az osramot fogom venni, ha végre eljutok odáig, hogy rendeljem is
Belső lámpákba, csomagtartóba, visszapillantóba, első helyzetjelzőbe ezeket (narancsot oldalra):
5W5 4000K
5W5 narancs
Sofita 4000K
És akkor színben is menni fog a Night Breaker Laser-hez
Bár mindig közbejön valami, jövőhónapban összes szűrő + olajcsere...meg találtam bontottan egy fekete-króm hűtőrácsot a mostani szürke+króm helyérea 2005-s faceliftesek gyártották vele...a 2004-et még szürkével. Meg ott fehér az oldaljelző is...az is 11e/db
---
Nyár előtt automatában is érik az olajcsere + állítólag az első szilenteket cserélni kell, de én még nem érzem, nem hallom.ha marad zsé, akkor jöhetnek az új felnik+gumi. 16"-ra van szinte új Bridgestone nyárim, ha nem marad kes, valami 16" felnit azért újítok nekik.
-
Zsmester89
őstag
-
Zsmester89
őstag
beszéljetek le a 235/40 R18-ról....baromi szépen mutatna az S80-on, de a magyar utakra kegyetlenség lenne.....de akarom
-
-
Zsmester89
őstag
Az S80-ban sincs sok hely hátul (pláne mögöttem, ha full hátra van tolva az ülés), de az ülésben lévő lábrész jó megoldás.
-
Zsmester89
őstag
válasz
LaptopSystem #6668 üzenetére
Nem is a volvo csinálta
de jó!
-
Zsmester89
őstag
válasz
molnarpeter #6660 üzenetére
A felni nevét tudja valaki? Jol mutatn a 2004es S80on
-
Zsmester89
őstag
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy a rásegítő fűtés (amit ugye elvileg fel lehet programozni állófűtésnek) működik? Mostanában azt vettem észre, hogy az első indításnál látszik az autó füstje (eddig nem látszódott), oda van annak a gáza is bevezetve? ...vagy csak a hűvösebb idő miatt van.
-
Zsmester89
őstag
válasz
FeRRaR1 #6555 üzenetére
Nem jelzett vissza a szerelő az állófűtés programozásával kapcsolatban?
---
Szép sztori, leengedem tegnap az ablakokat, hogy a vizet lehúzza. Anyós ablak olyat roppant, azt hittem 3 darabban robban be az ablak az ölembe. Aztán lement, érdekesen mozogva jobbra-balra, ropogós hangok közepedte, majd félig vissza, ott megállt, ismételt gombnyomásra pedig fel. Ismételt lehúzásánál ropogós hangok közepedte lement, majd ugyan úgy vissza. Inkább hagyom, nem nyúlok hozzá. Szerelő látatlanba azt mondta, hogy egy műanyag vezető (sín) törhetett el benne, nem nagy tétel. Emelő motor hibájára nem gyanakszom, mivel le és fel is húzni lehetett, illetve rendesen tartja. (S80 2004 D5) -
Zsmester89
őstag
Rákérdeztem. A 2004-es S80-ban elvileg be van építve gyárilag, de alapból csak a motor előmelegítésére használható.
Ivanics tudja olyan 40-50e ftért felprogramozni
, hogy rendes (előre programozható) állófűtésként funkcionáljon. -
Zsmester89
őstag
Olvastam, hogy S80-ba megoldható az állófűtés. 2004-es D5-be hogyan működne, mennyiért csinálnák vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest