Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgabro

    tag

    válasz runner 125 #3821 üzenetére

    Köszi, néztem már :)

    Nem az én autóm sajnos. Biztos, hogy jó vétel, de a helyzetem és az elképzelésem ennél árnyaltabb. Elég fontos információt felejtettem el leírni, hogy nem szeretnék az autóm eladásával foglalkozni (tisztában vagyok vele, hogy így vesztek az értékéből, de ezt is belekalkuláltam), és az autóbeszámítással mindenképp szeretnék élni, így ez esetben sajnos vagy nem sajnos, de kereskedésekben nézelődök, nem magánszemélyeknél.

    Valamint a világos belső a gyengém. Ezért is említettem, hogy váratlanul a látókörömbe került a korábban linkelt 2.5T AWD, mert ez gyakorlatilag az extralistával és képekről jónak tűnő állapota miatt keltette fel most az érdeklődésemet annak ellenére, hogy korábban mindig tovább siklottam fölötte, már csak az ezüst színe miatt és a fekete kárpit miatt is. De most a kényszer rávitt, mert egyszerűen nincs másik S60 ami tetszene egy kicsit is, és minden elképzelésemnek megfelelne, valamint egy picit elkezdte piszkálni a fantáziámat a 2.5T motor is. De tényleg csak kicsit, mert nem gondolom, hogy a 2.0T nem viszi nekem megfelelő módon az S60-at vagy az S80-at.

    Extrák. Érdekes dolog, és lehet, hogy ezzel is egyedül gondolkozom így (lehet, hogy nem is a legjobb út a használtautó vásárlás során :) ), de mindenképpen arra törekeszem, hogy egy igazán jól felszerelt autót találjak, mert ismerve magamat utólag eszem ágában nem lesz azzal foglalkozni hogy parkradar, ülésfűtés, memóriás ülések beszerelésével bajlódjak (viszont ezeket mind-mind szeretném), azonban ha a futómű kopog, a turbo haldoklik vagy a kuplungot cserélni kell, akkor azt minden további nélkül ígyis-úgyis megcsináltatom egy Kinetic-en és egy Summum-on is.

    S80-ból ez a kiszemeltem: klikk

    Hasonlóképp nagyon régóta hirdetik, azonban a hirdető szimpatikusnak tűnt telefonon. Az autó napi használatban van, szerettem volna már megnézni, de a legutóbbi alkalommal amikor Pesten jártam, sajnos le kellett mondanom a találkozót, mert nem fért már bele az időmbe. Legközelebb kb. 3 hét múlva járok arra, mindenképp szeretném azért megnézni élőben is.
    (De ennél meg lehet, hogy az érzelmek elveszik az eszemet, mert ezzel a felnivel tetszik a leginkább az S80, a felszereltsége pont az amit keresek, bár sajnos nem fekete ahol a króm kilincsek mégjobban dobnak rajta, de még a kilincsek is azok amiket szeretnék :) , továbbá feketében, de pont ilyen volt már a családban D5-ként)

    Például ettől is csak egyetlen drágább első szériás S80-at hirdetnek, 2,65 millióért, aminek az árát szerintem azért a "különösen megkímélt" jelző sem indokolja. Alap felszereltség mellett.

    Tehát nem tudom még hogy lesz, de ha nem zavarok, elképzelhető, hogy lesznek még itt elmélkedéseim és kérdéseim ha felbukkan esetleg ezeken kívül valami nekem tetsző autó.

    Minden további jótanácsot, segítséget, megersősítést vagy épp lebeszélést, bármit nagyon szívesen olvasok tőletek.

Új hozzászólás Aktív témák