- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
V50 lesz valszeg a befuto nalunk az iden remelhetoleg tavaszal. (2009+)
Utananeztem es lehet hogy importalni kellene es az lenne a kerdes van e itt valakinek tapasztalata. Esetleg link ahol ezt jol leirjak. Sok ilyet talaltam de nem irjak le konkretan hogy a hetkoznapi ember aki az afaval semmit nem kezdhet csak fizetheti hogy importal.
Azt neztem hogy az altalam ahitatott auto kb 8000Eur.
Valamint egy olyan kerdes is lenne hogy 2.0D bol nem letezik euro 5? Rohadtul nem lenne mindegy regado szempontjabol
koszi -
-
Z0mbi
senior tag
Az a baj a 2.0d rol azt mondjak hangos. (az utasterben hangosabb)
Az ar meg nagyon meglep. Hat nem tom. Ecceru lesz, elmegyek kiprobalok egyet. Csak arra voltam kivancsi mire kell figyelni (raadasul ez lenne az elso dizel autom valaha) (tudom arra figyeljek ne benyat toltsek bele)
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok Volvo baratok
Elkepzelheto hogy nepesitenem a volvosok taborat a kozeljovoben.
V50 ben gondolkodom dizel ben. (1.6d/2.0d meg nincs eldontve de lehet a penz fog donteni)
~2009-2010 bol.Valakinek esetleg tapasztalata? Mi az ami nyug szokott lenni mire erdemes figyelni vasarlaskor (azon kivul hogy beviszem az ivanics hoz egy allapotfelmeresre)
Akinek van hogy van megelegedve vele?
Koszi
Udv
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest