Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
V60.
Nem értem ezt az autót, a múltkori olajcserénél belement 6,4 liter és úgy sem volt egészen maxig. Most 6 litert öntöttek bele es maximumig van, lehet fölé is ment. Műszerfalon maxot mutat.
Generátorom mechanikai alkatrészei felújításra szorulnak a Volvo szerviz szerint. Csapágyhangja van elvileg. Szerintem az egészet felújíttatom. Árban mire lehet vajon számítani?
Ha már szervizben lesz, váltóolajat is jó lenne cseréltetni, szerintem soha nem cseréltek benne. Át kell mosni a rendszert? És milyen kell bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest