Hirdetés
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
OpenWrt alatt futó rendszer esetén egyetlen gombhoz sincs funkció rendelve. Saját scriptet (scripteket) írhatsz rá. Az összes gomb alapfunkciója viszont a Failsafe mód aktiválása.
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
Úgy rémlik hogy a reset gombra tényleg nem reagál semmit a futó oprendszer, csak arra lehet használni hogy ha úgy adsz neki tápot hogy közben nyomvatartod ~10mp-ig a gombot, akkor nullázza a squashfs-t (amennyiben olyan openwrt-t tettél rá)
Mindenesetre az hogy elkezd villogni az jó jel, ezekszerint a uboot rendben van, csak magával az openwrt-vel történt valami > soros kábellel még biztosan menthető - a ház széttörésével - vagy garba vissza lehet esetleg küldeni
De hátha valaki tud még valami okosabbat mondani...
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2373 üzenetére
bár jópár 3020-ast openwrt-sítettem már, de csak a legelsőt úgy hogy ráhúztam az openwrt image-et a gyári felületről, és bár rémlik valami hasonló szívás, de konkrétan nem tudom hogy így sikerült e megoldanom, vagy már akkor is szétbontottam és USB-soros adapterre dugtam és konzolon keresztül aktiváltam a wifit
a többit meg már alapból úgy alakítottam át hogy egyből szétkaptam a házát, gyári 4MB flash leforraszt, a tartalmából felépítettem a 16-oshoz az image-et és már openwrt-vel készresütve forrasztottam a helyére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest