- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormi0312
senior tag
válasz
pchris #11814 üzenetére
A korlátozásra gondoltam én is, de csak ilyen opciót találtam, hogy "USB Power Toggle" - ami ha jól sejtem, akkor áramtalanítani tudja a megadott USB portot.
Az a fura nekem, hogy ez a firmware futott rajta akkor is, amikor a tester 0.98A-t mért az USB porton felvehető áramként.... akkor miért nem engedi a modem-nak, hogy felvegye ami kell neki?!
-
_NCT
addikt
Köszi, megrendelem, bár még garis a cucc, de nincs kedvem szarakodni az ügyintézéssel, nem tűnik atomfizikának.
Vennem kell még forrasztópáka állomást is, mondjuk az ilyen hobbi szintre 1-2 évben 1-2 forrasztásra ilyen 4000Ft-os kategória bőven megteszi,Fahrenheti van most jó árban.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Nem tudom, hogy lehet-e custom .config file-t használni. Az biztos, hogy a sima make a .config-ból táplálkozik.
És igen, hülyebiztos a buildroot, nem állít elő olyan image-t, ami nem fér el a megadott területen. Meg is nézheted, ha -V=s-el build-eled (debug mód), szerintem fogod látni a végén.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Elsőre szerintem nem mentetted a config-ot, vagy hasonló dolog történhetett.
Most viszont, ha nem áll elő a firmware file, akkor az azt jelenti, hogy nem fér el a DIR-825 esetén rendelkezésre álló szabad területben. Arra figyelj, hogy a DIR-825-nél ez kisebb, mint a TP-Link modellek esetén (a DIR-825-nél létező caldata partíció miatt) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Villanyszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged