-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
sanzi89 #12867 üzenetére
Sajnos nem tudsz mókolni. A 4/32 miatt az opkg is csak akkor fut le, ha kiszedsz pár feed-et (elfogy a memória).
Azt tudod csinálni, hogy fordítasz magadnak.A 17.01.4 forráskódját kicsekkolod. Beállítod a környezetet. Veszed a 17.01.4 seed fájlját, vagy választasz egy csupaszabbat, pl innen. Kiválasztod, hogy csak a te 901-esed legyen benne, és berakod a te csomagod is. Fordítasz (4 cpu magon -j5 tel). Ha minden jól ment, akkor egy működő képes eszközt kapsz.Valahogy így (de javítsatok ki, pár hónapja csináltam, akkor még alakult vissza openwrt-re):
git clone https://github.com/lede-project/source lede
cd lede
git fetch --all --tags --prune
git checkout tags/v17.01.4
./scripts/feeds update -a
./scripts/feeds install -a
cp ../config.seed .config
make defconfig
make menuconfig
make -j5Szerk:
Nekem 0-ról betanulni 1-2 óra volt. Nagyon jól megcsinálták a környezetet. Az első pár sikertelen fordítás után (túl sokat akartam), már működőképes image-ek készültek. (+sqm, muninlite, nlbwmon) -
Headless
őstag
válasz
sanzi89 #12869 üzenetére
Azért mert Törölni a WPAD-MINI-t nem törölheted. squashfs particióról, mert read only.
Ezért írtam, hogy buildelj sajátot.
csinálj egy build környezetet és csináld meg. Vagy keress egy olyan buildet amiben ezt eszközölték, általában vannak ilyen speciális buildek, pl a 841N-re is van egy csomó custom build.
Még akár a a debug információkat is kitörölheted a kernelből, így további helyet spórolva, vagy strippel kivághatod a felesleges nem használt funkciókat. 0.1 mb-ot is nyerhetsz vele.
build system létrehozása:[link]
Ha a 17.01-es branchet akarod használni, akkor a végét se hagyd ki. mérete általában kisebb szokott lenne a régebbi kerneleknek, nagyobb az esélyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest