Hirdetés
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
£999 akarmelyik Apple Store-ban az Uj Macbook Pro (a mostani elmeroggyant arfolyamon 339khuf), en £867 (294ehuf)-ert vettem meg amazonrol. Zsiruj, gyari folia, erintetlen doboz. Nagyjabol 10-15%-ot lehet sporolni a bolti arhoz kepest, + van ilyen Nectar card nevu okossag (mint a smart kartya otthon kb), amire dupla pontot osztottak erte, mintha 1700 fontot koltottem volna Sainsburyben kajara. Nem sok az sem, de £17 fontot ott is nyertunk a bizniszen, tehat gyakorlatilag £850 lett a vege.
-
Esmein
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez egy ilyen sport. Ha tudom reprodukalni a hibat, osszecsukom a laptopot es egyenesen a Regent streeti flagship store-ba megyek ( de szep magyar mondat ). Sajnos nem tudtam eddig elohozni direktben, ugyhogy kenytelen vagyok kivarni. Ha meg kuka a laptop, akkor veszek megegyet, nem ez fogja a lelki bekemet felboritani

Talan annyi aggaszt kicsit, hogy ez a szetcsuszos sakktablas moka erosen vga forrasztasi hibara vagy memoria hibara utal, az meg lenduletbol alaplap csere. Az 2 napos moka legalabb, addig gep nelkul megorulok meg ehenhalok.
-
Esmein
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Nekem van ra konkret valaszom. Az OSX gyors, stabil, szep, egyszeru, es sok fejleszto altal tamogatott platform. Blizzard jatekok konzisztensen kijonnek ra, tehat minden jatek fut rajta.
1 dolog van, ami Windows alatt mukodott, Mac alatt viszont nem mukodik, illetve hibas, az pedig az egerem, ami kontakthibas lett idokozben. Kar erte.
Egyeb gyengesege nincs a rendszernek.
-
Esmein
nagyúr
sajnos nem. 13"-os. Uj chipset van benne, de egyben van a gpuval meg mindig. Ugy is hirdetik, hogy a vilag legerosebb integralt vgaja, ami a 320m-et nezve konnyen hiheto

Ez + a multkori hardcrash kezd aggasztani

A hangos koppanas nehanapjan az amikor a shock sensor leallitja a vinyot, gondolom...
-
Esmein
nagyúr
ejnye de csunyat crasheltem. Ment az itunes, safari, skype, audium meg a pages, epp irtam, erre hang megall, minden megall, semmire nem reagal a masina, csak egy merev kepet ad. Hardreset segitett... :/
-
Esmein
nagyúr
Na jo, bekapcsoltam spacest, inkabb ablakban wowozok, de ez igy nem allapot. 9 space, fobb programok elpakolva.
1-es space bogeszes, 2-es mail, 3-as chat kliensek, 4. pages, 5. wow, es meg van egy csomo hely. ^1-9-re ugrik es hurra.(olyan nincs hogy max mereture nyitom a bongeszo ablakot ugye? Kezzel kihuzgaltam sarokig es elrejtettem a dockot, egyelore igy jo)
-
Esmein
nagyúr
Ti mit csinaltok az elszabadulo ablakok ellen? Kezd sok lenni a nyitott ablak, es nemigen tudom oket hova rakni. Amit pirossal zarok be, az sokszor ugye fut tovabb, de van mikor nem. Amit sargaval az meg eltomiti a kuka mellett a dockot. Expose a kedvenc programom egy ideje, de nem sokaig mehet mar igy tovabb. Nincs valami trukk?

-
Esmein
nagyúr
Oke, nem hisztizek
(majd tolja a virtualis memoriat az ssd-re azt kalap
)azutan kezdtem gondolkodni, hogy ramcrashelt a wow mikor spacesben valtottam a masodik lapra. Valoszinu mondjuk hogy nem crash volt csak vmi grafikai bug en meg nem tudtam a szuper billentyukombinaciokat amivel korul lehet jatszani. Ezek szerint akkor nem.
Amugy tokeletesen elegedett vagyok a kis mocsadekkal, sose rosszabb gepem ne legyen. -
Esmein
nagyúr
Vegulis logikus
Akkor nem ma fogok meg 4 gigat rakni bele. Nem is terveztem alabol, mert nem olcso mutatvany, de igy sokkal nyugodtabban alszom... fene tudja miert a hibat keresem.Alex91: jam. 4 volt az alapkiepites, de mivel csak 2 memoriaslot van benne, 2x4 gigas stick kene bele hogy fejlesszek, az meg baratok kozt is vagy +300 font, ha amazonrol veszem, akkor is :/ Nem olcsoak a 4 gigas sodimm ddr3-as stickek :/
-
Esmein
nagyúr
umm... remelem jo helyen kerdezem meg de erre nemigen kop semmit a google. Szoval az gond, ha a free ram eleg keveske, pedig nem hasznalok semmi komoly appot?
Wired olyan 500 mega, active 1.7 giga, inactive 1.4 a free meg 100-200 mega. Idegesitsem magam rajta, vagy ez olyan mint a linux hogy behabzsol amit bir aztan majd csereli ami a ramban van ha megse az kellett?
-
Esmein
nagyúr
Macnek jó pont : Van rá diablo2 !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Workstation / Intel Xeon E5-1620 v2 / 64GB RAM / 256GB SSD / 2TB HDD
- GAMER PC - RYZEN 5 7600/RTX 5070 12GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC - R5 7500F/RTX 5060 8GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC RYZEN 5 5500/RTX 5060 8GB/16GB RAM/1TB NVME/600W
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/256GB SSD+2TB HDD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
TigerCat