- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
Ha maganszemelykent vetted es a szamlan maganszemely neve van, akkor megvan a 3 eved. Az Almarium-Pro -nak van Gyorott is telephelye, nem csak Budapesten. Illetve pl. az iStyle Budapesten kivuli uzleteiben is tudsz javitasra leadni termeket, attol fuggetlenul, hogy van-e ott helyben szervizuk, vagy nincs. Mindenkeppen jobb a helyzet, mint 15-20 eve, amikor az Iskola utcaba hordtuk a gepeket.
-
Nehéz kérdés, mert pont nemrég az iPad topikban írták, hogy az apple.hu egy magyar céghez tartozik, de amikor átlépsz a boltba, az már az apple.com domain-en van, és egy írországi cég webshopjának számít, mivel a számlán egy írországi cég szereplel. [link]
Vagyis nem érvényesek rá a magyarországi törvények, így a 3 év jótállás sem.Plusz az Apple Care nem csak a szervízelést segíti, hanem műszaki támogatást is nyújt a szoftveres kérdésekre.
-
-
canadaa
tag
Igen, ennek utána kell járnom. Elsőnek csak reddit-en olvasgattam, hogy "kell-e mac az iOS fejlesztéshez", de egyértelműen azt találtam, hogy igen. Pl. tök jó hogy írok swift-en linux-on, de kellene egy virtuális iOS is, amiben futtatom (vagyis gondolom, eddig csak androidoztam).
-
Köszi a többiek nevében is!
No igen. Mondjuk itt szekvenciális írási sebességről van szó, az olvasási sebességre csak annyit ír, hogy minden esetben nagyobb, mint 2GB/s.
Annak oka, hogy az 1TB-os SSD-re a.szekvenciális írás több mint 4szeres sebességgel megy, mint a 128 GB-osra, valószínűleg abban keresendő, amit a hozzászólásokban is pedzegetnek, hogy egy nagyobb memóriamodulon több flash chip van, és ezekre alighanem párhuzamosan megy a szekvenciális írás. Csak tipp.
Az más kérdés, hogy ez a valós használatban mennyire érezhető. Lesznek esetek, amikor határozotan: pl ha swappel a rendszer, vagy pl. egy nagyméretű, memóriában szerkeszett dokumentumora (pl. egy sok layert teartalmazo photoshop-fájlra) save-et nyomsz. Ugyanakkor a rendszerindításnál vagy appok indításánál (ahol tipikusan nagymenniségű random, aza nem szekvenciális olvasás történik), valószínűleg nem lesz szubjektíven érzékelhető különbség.
-
Gyorsan összeválogattam a processzorookat:
TDP alapján szerintem nem lesz melegebb az i7 sem, így hosszú távon nekem az a kiszemelt típus. A mindennapokban gondolom egyformán hangtalan mindhárom, szóval marad.
-
blakey
titán
Tudtok esetleg ajánlatni nem Apple billentyűket/egereket? BT-s is érdekel...
Bármilyen billentyűzetet és egeret kezel viszont érdemes olyat választani ami kiosztárban megfelel az Apple bill-el, hogy ne kelljen tanulgatni a kombinációkat. Logitech K375S-t és Logitech M585-t használok. -
Torzo02
csendes tag
Korábban volt egy Macbook pro-m 2010-es gyártású. Hasonló ötletem volt 2 GB DDR ramot 4 GB-ra akartam tunningolni. 1067 Mhz volt csak jó bele. Nem véletlenül drágább mint az 1333 Mhz.
Én figyelmetlen voltam, vettem bele 1333 és buktam, mert el se indult. A Mac elve, hogy minden egy herzen működik, ezért stabil. Nézz nagyon utána, hogy neked mit enged be a géped és csak azt veheted meg bele.
Legalább is saját példámból okulva tanácsolom.
Üdv.: K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged