- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rii
nagyúr
Én kivenném a HDD-t, bele másik gépbe, leszednék róla mindent amit lehet, majd ledarálni róla mindent, őarticiókat újra, és újrateéepíteni az egészet., vagy újratelepítés nélkül valami profeszinálisabb programmal leellenőrizetetni (PqMagic pld. pc-re van)
valszeg logikai hiba keletkezett a HDD-n attól, hoyg nem tudta befejezni a particionálási procedúrát.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Alapból én ugytudom nem tud ilyet a Finder. Amit keresel az szerintem a TotalFinder
-
varsam
őstag
Tedd fel az xmarks nevű kiegészítőt, van minden böngészőre. Ez online tárolja a bookmarkokat és szinkronizálja az összes böngésző között amire fel van telepítve, csak egy regisztráció kell hozzá. Ha akarod (bár én azt nem használom) még a jelszavakat is eltárolja.
Safarihoz egy külön kis app van, a többi böngészőbe beépül mint add-on. Szerintem nagyon hasznos dolog, mindegy milyen gép elé ülsz le, azonnal eléred a könyvjelzőid, akár a weboldalukon keresztül is. -
xedos
addikt
Ahogy néztem a teszteket, van amiben erősebb, van amiben hasonló teljesítményű az intel!
Mire kell neked? Ha nem játékra, akkor mindegy!Bling95:
Lehet rakni esetleg a DVD helyére is -optibayban, vagy talán az 1.8"-os SSD-k csatija olyan, mint a DVD-é... (nekem is 2010-es iMac-em van, abban 3Gbites a dvd csatija) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Erősen homályos rendszerkarbantartó program, több vele a baj, mint a haszon, sokan egyenesen malware-nek minősítik. Ne rakd fel!
He pedig felraktad, itt találsz utasításokat, hogyan tudod eltávolítani.
-
Xero
nagyúr
A Tuxera NTFS fizetős.
-
Robb202
tag
Szia!
Én erre a középsőre gondoltam. Ugye van az alap 2.3Ghz van a középső 2.5ghz-es és van a szerver ami a felső lenne.
Én a középsővel szemezek mert abban van használható videókártya:
http://www.apple.com/macmini/specs.html
Ugyebár az oldal azt írja hogy 256GB SSD vagy 750GB hdd maximum. De nem lehet beletenni 2x 750 GB hdd-t? Ezt otthon tényleg ki lehet cserélni? Mert az Apple nem nagyon szokta engedni a házi barkácsolást általában. Le szokta védeni, hogy akármilyen HDD nem menjen. Ez tényleg így van?
Illetve csak 750GB a maximum vagy bele lehet pakolni 1 TB-os lemezt is? Ez ellen van védelem?A géphez jár az operációs rendszer is? Vagy azt külön kell megvenni? A Lion-nál vannak verziók? Butítások? Az Apps store már benne van alapból?
-
varsam
őstag
Ez nem a win problémája, hanem Parallels+Lion nem jönnek ki egymással, legalábbis a régebbi verziók. Frissítsd a Parallelst a legújabb verzióra (talán 12094 vagy újabb), azzal elvileg mennie kell, ha mégse, akkor kell neki egy Launcher [link]
Amúgy a 6-7-8-as képen lévő menüpontokban tudod személyre szabni az OS-t, nem árt átnyálazni, pl 6-os képen 2 cpu magot adni neki (vagy négyet ha annyi van)m illetve RAM sem árt 2-2,5GB ha még játszani is akarsz.
-
varsam
őstag
nono. nem a win telepítés közben kell megadni a partíció méretét, hanem amikor létrehozol egy új virtuális gépet, annak a beállításaiban adhatod meg, hogy mekkora helyet foglalhat max a vinyón, mennyi ramot használhat, hány proc magot használhat, mekkora legyen a vga memória stb... ott állítod be hogy legyen-e hang, hálózat meg mindent.
-
sigmoid
tag
8 giga RAM kevés a Win7-nek? Hát azért ENNYIRE nem szar szoftver az... lol... bőven elég neki. XD
A Parallelst viszont nem ismerem, szóval fogalmam sincs mitől van. Olybá tűnik mintha valami installálási hiba volna, de fogalmam sincs hogy az OSX-ből vagy a Windowsból hiányzik valami.
Ha már megvetted akkor használd ki a supportot, az a dolguk hogy segítsenek. XD -
xnace
őstag
Túl nagy változások egyelőre nem lesznek, maximum a részvények értékében. Jelen pillanatban 2014-ig vannak megálmodva (Jobs által) a termékek. Csak még a technológia nem megfelően fejlett a megvalósításukhoz. Pár hete volt egy hír, amiben az iPad tervrajza szerepelt, csak 2004-es dátummal. Ellenben, hogy 2014 után mi lesz, az már érdekesebb kérdés.
Nem vagyok ugyan elvakult Apple fan, sem Android fan. Mindkét platformot használom rendszeresen, mindkettőnek megvannak a maga hülyeségei, és az előnyei., de amit az Apple a számítástechnika területén művel, az félelmetes. Forradalmasították a mobiltelefont, a személyi-számítógépet, és még sokminden mást. És nem akarok flamelni, de az Android is igencsak hasonlít az iOS-hez.
Na, de visszatérve az alap témához:
Ráfér már Stevere egy kis pihenő. Az utóbbi időben nagyon rosszul néz ki szegény.Kellemes pihenést kívánok/unk neki!
-
sp@rtan
senior tag
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
-
<NewL>
addikt
de ez Hungary
itt mindenkinek annyi pénze van, hogy talicskával tologotja az udvaron
ott is a 600 dollára még rájön az államonként eltérő áfa kb 10% (de valahol 0)
plusz itthol a dollárt egyazegybe euróba számolják, plusz még arra is jön az apr-ek haszna. szóval nyugodtan számolhatsz 300Ft-al -
Zefír
őstag
-
varsam
őstag
Finderben nyomsz egy Space-t a képre, majd a lefele nyíllal végignézed a mappában lévő képeket, progi: Preview, iPhoto, Aperture (komolysági sorrendben)
Ahol kiválasztod, hogy always open with, ott ki lehet pipálni (vagy gomb van rá, most nem tudom hirtelen) hogy az összes ilyen kiterjesztésű fájlt azzal a progival nyissa meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest