- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
atomchicken #9047 üzenetére
A trackpad egy kurvajó találmány, a mindennapos tevékenységekre csak azt használom. Az előttem szólóhoz hasonlóan én is csak precízebb feladatokhoz használok egeret. Két egeret használok, egy Magic Mouse-ot ill. egy régebbi Razer-t. A Magic Mouse-szal elég jól elvagyok, számomra kielégítően egyesíti a gesztusvezérlést és a precizitást, viszont valóban nem a legkényelmesebb. Ha a Razert használom, akkor viszont általában a megőrülés határára kerülök az alábbiak miatt:
- hiányoznak a megszokott gesztusok
- a "natural scroll" trackpad-en, MM-on teljesen természetes, viszont görgővel egy pillanat alatt belém vágja az idegetA fentiek miatt a Razert szinte csak játékhoz veszem elő.
-
hoodoo86
tag
válasz
Én már fél éve használom a magic trackpad-et, és tudom ajánlani. 1 hét volt mire megszoktam és beállítottam a nekem megfelelő gesztusokat (BTT-t is használok), azóta csak akkor szedem elő a razer egeret, ha játszani akarok, vagy photoshopban kell ténykedni. A magic mouse kényelmetlen volt nekem. Ha több időt adtam volna neki, lehet megszoktam volna.
-
Bling95
őstag
válasz
Ha penteken megjon akkor meg karacsony elott irok rola
bar vannak a topikban akik mar hasznaltak mindkettot,,lehet meg elobb irnak mint en
-
Bling95
őstag
eladtam a magic mouset, pénteken jön a trackpad
-
-
Gábor17
csendes tag
Hello mindenkinek!
Mostanában lettem mac felhasználó és bele futottam egy problémába...
Idei iMac em van Lion OS el .
Ha csatlakoztatok pendrive-ot akkor látja az adatot viszont nem hajlandó
sem törölni sem új adatot rá írni.Ha valaki tud megoldást azt nagyon megköszönném
-
joey04
titán
Hello!
Van nekem egy Genius 5050 v2 típusú 5.1-es hangfalszettem. Az lenne a kérdés, ha vennék egy mac minit, akkor hogyan lehetne átküldeni a hangot a Geniusra? A mostani PC-ben ugyebár megoldott a dolog, megfelelő hangkártya van benne. Nézegettem, esetlegesen egy külső hangkártya lenne a megoldás? Ha igen, konkrét típust tudnátok mondani?
-
rii
nagyúr
d'enksz!
-
rii
nagyúr
iPad2 jailbreak most von maga után garancia vesztést, vagy sem?
-
Bling95
őstag
válasz
transmission #9031 üzenetére
miért volt macerás? egyre rámegyek és kibontja... legalábbis nálam ennyi
-
xedos
addikt
válasz
transmission #9029 üzenetére
Mi volt veled a gond?
Én főleg ezt használom + van egy vásárolt Rucksack-om...
Viszi a darabol és jelszavas fájlokat is... -
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9026 üzenetére
Fogalmam nincsen, de h ha ddr3-as, és 1333mhz-s akkor szerintem kell hogy mennyen. ja és persze laptopram vagy mi az isten, ilyen So-dimm-es slotos.
-
atomchicken
tag
Vaterán van fent egy 2011-es iMac-ből kivett 2*2gb memória, ha nem megy fel nagyon az ár, akkor megvenném.
Az iMac-ből kivett memória kompatibilis a legújabb i5-ös Mac Minivel?
[Vatera link]
Leírások alapján ilyen kell a Minibe: 204-pin PC-10600 (1333MHz) DDR3 SO-DIMM RAM! -
TheMarci
addikt
-
tajati
aktív tag
Milyen tömöritö program van osxre valami olyasmi kéne mint winrar. mert semmit se tudok kicsomagolni:/
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9017 üzenetére
a dc az a dualchanel, [link] az etc meg az h pl fogyasztásban is kevesebb az 1 modul, és kisebb a hiba lehetősége a kompatibilitás téren is. de ez az utolsó kettő majdhogynem elhanyagolható.. mármint, valószínüleg olyan ramot fogsz venni amit kezel a minid, a fogyasztás meg valami eszméletlen kicsi különbség.
Ha valamiben tévedek javítsatok ki!
-
Alex91
félisten
válasz
atomchicken #9019 üzenetére
Fogalmam sincs, de nagyon elképzelhető...
-
Alex91
félisten
válasz
atomchicken #9017 üzenetére
Most meg azert azt tudd meg, hogy vegyes felallasban megy-e?!
De en amondo vagyok, hogy vedd meg a 2x4 GB-ot...
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9015 üzenetére
nemtudom, de az úgy 6gb ha beteszed mellé, biztos sokat dob rajta, am nem tudom, mennyimemoria modul van egy miniben? nekem csak 2 ha jól tudom. :/ am mindképpen 1x4gb ot vegyél. nem sok értelme van a 2x2gbnak. szvsz. jó dc meg etc dehát kitudja? teszteket kéne nézni. na meg ha beteszed melé, akkor ugyanolyat nekk venned a 4gbosból mint az amásik 2db 1 gb-os.
-
atomchicken
tag
Ha a 2011-es i5 2.3GHz-es Minimbe memóriát akarok bővíteni, akkor rakjak bele 2*2gb-ot vagy hagyjam meg az 1*1gb-ot és mellé rakjak 1*4gb-ot?
Árban ugyan úgy jönnék ki, de ha az utóbbi mellett döntök, akkor ha esetleg majd bővíteni akarom 2*4gb-ra, akkor olcsóbban fogok kijönni!
Van valami hátránya az 1*1gb + 1*4gb-nek?
-
pappkarcsi
senior tag
Nekem pedig lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem/megvettem egy 0.73€-s appot, de mire az apple levonta volna a kártyámról a pénzt sajnos egy sajnálatos levonás miatt mínuszba ment a számlám. Ebből pedig egy olyan probléma lett, hogy most nem enged semmiféle update-t vagy új programot letölteni. A kártyán újra van keret. A kérdésem, hogy hogyan lehet újra megpróbáltatni velük leemeltetni az összeget, vagy milyen módja van, hogy levegyék a tiltást? Valaki tudna ebben segíteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv! -
marciart11
aktív tag
válasz
atomchicken #9012 üzenetére
Én vettem egy ilyen átalakitót és megy a 2011 Mac mini vel!
-
TheMarci
addikt
válasz
atomchicken #9010 üzenetére
Egy VGA - Mac Mini kimenet (fejből fogalmam sincs milyen, talán mini displayport) kábel közbeiktatásával.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Milyen módon tudnék egy 2011-es Mac Minire rákötni egy csak VGA csatlakozóval rendelkező monitort?
Köszi! -
rii
nagyúr
10.5 kéne ismerős gépére
én _sehol- nem találtam
mivel ki kellene előbb próbálni hogy a 10.5 megy-e ezért nem fizetős érdekelne ... utána ha ez megy, akkor hajélandó megvenni azt az os-t ami megy
10.4 nem jó ipod touch miatt
10.6 meg behaltelőre is köszi
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mr.Grincs #9005 üzenetére
Felülről a harmadik. Én ezt töltöttem le.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mela Kehes #9003 üzenetére
Letőtötm próbának és írok.
-
Mela Kehes
addikt
Visszavonom, találtam működő verziót.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tudtok, mondani free paint szerű rajzoló programot képet kvágni festegetni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest