Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
'ki is oktatsz bárkit az elképzeléseidről'
Khm... nem elképzelésröl van szó, hanem mérnöki szakmáról. A kalibrálás a gépészmérnöki területen belül mindenhol ugyanazt jelenti, nem csak autóiparon de monitorgyártáson belül is. Itt jön már megint elö, hogy fölöslegesen ereszkedem le egy vitára egy hozzá nem értövel...'Mivel a monitort egy referencia értékhez próbáljuk közelíteni kalibrálás során, így ez a "beállítás" márpedig kalibrálás lesz'
Nos itt bukik ki a lényeg, miszerint még mindig nem érted mit jelent a kalibrálás, és miért nincs igazad. Tehát szerinted minden referenciaértékhez való közelítést lehet kalibrálásnak hívni. Áttételesen is? Sajnálom, de amíg nem érted a különbséget, és az etalon fogalmát addig nincs miröl beszélni. Te nagyon erösen kevered a szezont a fazonnal. Írtam h inkább olvass utána az alapoknak. Ez van...
'meghatározott kódot próbálja színekkel definiálni a felhasználó felé, ahogy a tolómérő a 8-as anya dimenzióit fordítja számokra az autóipari szalagmunkásnak.'
És ennek mi köze a kalibráláshoz? SEMMI. Ezek már nem kalibrálási hanem felhasználási / mérési szintek.OLVASS utána, h mit jelent a kalibrálás, és értsd meg. Vagy én írjam le itt neked, amit iskolában is oktatnak? Kezdésként linkeltem már egyet, linkelhetnék még megannyit, google-lel te is találsz, vagy bármelyik müszaki egyetem gépészmérnöki karán a méréstechnikával foglalkozó tanszéken is okosodhatsz.
Befejeztem, mert ezt abszolut OFF téma itt, és te semmit nem értesz a leirtak alapján a kalibráláshoz, csak kevered a szezont a fazonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat