Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

válasz kkp900 #35342 üzenetére

Most kíváncsiságból megnéztem, Nekem is ír 9,63GB-t az Egyéb kategóriába, ami fogalmam sincs mi lehet. De még így is van 200GB felhasználható tárhelyem, szóval annyira nem zavar. Túl sok mindent nem tárolok a gépen még, nem rég vettem. Gyakorlatilag még be se laktam, csak megtanultam 1-2 alap dolgot, amit Windows alatt is használtam és kész. Van egy terrás HDD-m, aminek kellene szerválnom egy dokkolót, azon van adat bőven. :D De a gépen nem tervezek túl sok mindent tárolni.

Jövőhéten lesz egy hónapja, hogy megvettem a gépet, eddig nagyon tetszik. Persze az elején fura volt a Windows után, de teljesen új nem volt a dolog, mert korábban volt egy Macbook Air-em. Pár dologra emlékeztem, de sokat felejtettem. Gondolok itt a funkciókra, meg a billentyű parancsokra, amiket használok majdnem minden nap. Pl.: @, ; , \ , *

Így is előfordul még, hogy néha meg kell nézzem a billentyűzetmegtekintőt ha nem jut eszembe valami, ez azért nagy segítség. Szóval összességében eddig egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem a gépet. Veszett gyors és jó használni. Mondjuk én az alap Minit vettem, amiben 8GB RAM van, kérdés hogy ez mondjuk 2 év múlva keresztmetszet lesz-e. Persze akkor is ott lesz az az opció, hogy lecserélem egy másikra, amiben több RAM van, mivel sajnos nem bővíthető.
    Ja és az ökoszisztémát nem is említettem, nagyon kényelmessé tudja tenni az ember életét. :K

Új hozzászólás Aktív témák