Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz Alex91 #2755 üzenetére

Nézd, kb az összes tükröződő panel addig szép, míg megfelelő bemutatótermeben megnézi az ember, megfelelően beállított lámpákal.
    aztán hazaviszi, és sír, hogy mekkora fasz volt, mert nem lát semmit az ablaktól, a tv-től, és az asztali lámpától :(
    Nagyon ritka a jól eltalált olyan fényes felület, ami elég fényes, de nem elég a tükröződéshez.

Másik, a betekintési szög, ha jól tudom abban azért gyenge, mert 140fokos, nem 160/168 fokos, mint a többi.
    Hát, azért a TN panelekre hiába írják rá a 160fokot, nem tudja, max azt, hogy hasonló a szín ekkor is, de...

Én idén cseréltem erre a panelre, előtte 2001-től (!) ugyanazt a 15"-os LCD-t néztem (Gaba MV515, 90+fa volt 2001-ben), kemény 75fok volt a gyári betekintési szöge, és 25ms-es a válaszidő.
    Nos, érdekes, nem volt vele bajom, mert van egy olyan furcsa és szokatlan viselkedésem, hogy én a monitorral szemben ülök le. Tudom, hogy furcsa, hogy nem 100fokos szögben nézem a monitort, de nekem az szokatlan, nekem ez a +- 10fokos betekintés a megszokott.
    és kb szemmagasság legyen a képernyő felső harmadában, mert így kényelmes, ha felnézel a billentyűről.
    Ha ugyanilyen rém furcsa módon szembe ülök le a 20-as iMac elé, gyaníthatóan annk is jó lesz a képe.

Új hozzászólás Aktív témák