Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
Így van. Az OSX-es gép másik épületben van a TV-vel és NAS-al egy helyiségben.
Igen, azért így gányoltam össze, mert az ASUS routerhez nincsen custom firmware és nem tudja a client bridge módot. Azért kellett az OSX-et befogni, hogy hidat képezzen a UPC és ASUS router között.
Ott bukott ez meg, hogy a WIFI és ethernet hálózat is IP címet oszt. Erre kerestem volna megoldást, kértem segítséget.Korábban azért volt elfogadható a NAS távolléte, mert nem volt TV, ami most a NAS-ról olvassa az adatot. A TV-nek viszont azonos WIFI-n kell lennie az okostelefonnal, hogy tudjam úgy kezelni. Így tehát nem elég, ha a TV és az OSX látja a UPC routert, mert a telefon viszont nem és a NAS simcs a hálózaton, vagy távol van.
A UPC routert még nem is próbáltam bridge módba rakni, de nem is segítene, mert utána kötve kábellel az ASUS-t még mindig nem tud client módon kapcsolódni a másik házban semmi, csak a Mac.
Van egy Lynksys WRT54GL router itthon és ahogy olvasom, az tudja amit kellene custom firmware-el.
Most megpróbálom úgy, hogy a Linksys veszi a UPC router jelét és osztja meg a netet az OSX-el, NAS-al és TV-vel.Nagyon OFF lett végül.
Leegyszerűsítve tehát nincsen rá mód, hogy a UPC router osszon csak IP-t és azonos hálózaton legyen az ASUS-al, miközben a MAC is kap intenetelérést?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat