Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
sziasztok!
nem tudom emlekeztek e a korabbi uzenetvaltasokra, kulso hdd wd mypassport ultra 1tb. a meghajto csatlakozott mindig rendszeresen de neha eldobalta a rajta levo adatokat tehat nem lattam rajta csak epp par filet vagy konyvtarat, mindaddig amig ujra nem inditottam a gepet. ez ugye ntfs volt tuxera kezelte le.
formaztam exfatra az ajanlasok es a netes olvasgatasok utan. mindeddig tokeletesen mukodott, mig ma a melo vegen egy hosszabb altatas utan kerestem volna fileokat rajta es egyszercsak eltunt minden.
itt van kb 10 mappam ebbol 1db latszodott es azon belul szinten semmi:

levalasztani probaltam, hogy ujracsatlakoztassam, a fenenek sem akarta kiadni:

hiaba kenyszeritettem.
ezt kovetoen kihuztam, majd ujracsatlakoztattam, nem tortent semmi. ujrainditottam majd ujracsatlakoztattam.
a meghajto egyik particiojat ami mac os formazott gond nelkul csatlakoztatta a masikat semmi szin alatt nem akarta.lemezkezeloben is neztem, es a TBMC exfat particio szurke volt, mintha lathatatlan lett volna, csak torolni engedi most is. nem tudok vele mit kezdeni. futattam a gyari wd utility teszteket mind hibatlanul zarult, sikeresen.
egyik mac gepen sem tudom felcsatlakoztatni: 5k imac, 13rmbpro, 15rmbpro amiket probaltam. virtual win el sem engedte.
atugrottam egyik ismerosomhoz ahol egy sony vaiohoz csatlakoztattam fel win 8.1 mellett, a mac os particiot termeszetesen nem ismerte fel, de az exfat particiot gond nelkul, ugyhogy gyorsan le is mentegettunk mindent egy masik backup meghajtomra, mert a fel eletem ezen a kicseszett kulso vinyon van.
valakinek otlet mi a fenetol lehet ez az egesz? mit tegyek?
garival ily esetben tudok elni? vagy mitevo legyek? mert mar az oruletbe kerget, hogy 1-2 hetig OK utana minden szar... es csak OSX alatt. win alatt tokeletesnek bizonyul (marmint win es hardveren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat