Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
válasz
robi0604
üzenetére
''De csak akkor stabil a pc, ha nem winfos van rajta...''
- Én ezt is vitatnám. Nekem pillanatnyilag 2 PC-m van, mindkettô ''winfossal'', és olyan stabilak, hogy ihaj. Dolgozom mindkettôn, igénybe vannak véve rendesen, és mégse szarják össze magukat sosenem.
''Nemtom,de én mac-en os-t nem láttam még megborulni, de winfost már jópárszor.''
- Valszeg azért nem láttál macen megborulni OS-t, mert kimaradtak az OS9-es és régebbi idôk. Fôleg OS 9.2... na az tud úgy fagyni idônként, hogy öröm nézni, ráadásul magával ránt mindent, szal csak a restart marad. Ráadásul az OSX sem makulátlan ezügyben, ezt maguk a macesek sem vitatják... nézz körül a beszeljukmac.com-on, érdekes dolgokat olvasni...
''És hidd el videós és 3d ügyekben lehet, hogy lekörözné a mini ezt a gépet (persze hasonló, rájuk optimalizált progiknál).''
- Hidd el, hogy nem
A Xeon (és nem xenon) vs. G5 párbaj ellenére sem. Nagyon furcsa lenne. Sokkal korszerûbb és gyorsabb proci az A64. Persze azon ez sem változtat, hogy a mini egy remek gép.
Természetesen nem flamelni akarok, ráadásul teljesen pártatlan vagyok, ismerem mindkét platformot, de azért - ahogy korábban is írtam - a valóságtól nem kell elrugaszkodni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- Eladó Lenovo Thinkstation P520 512GB SSD 32GB DDR4 GTX1660 6GB!
- DELL Optiplex 3020 MT és 3010 MT - Mini Tower PC-k
- Eladó Konfig I5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Xeon (és nem xenon) vs. G5 párbaj ellenére sem. Nagyon furcsa lenne. Sokkal korszerûbb és gyorsabb proci az A64. Persze azon ez sem változtat, hogy a mini egy remek gép.
TigerCat