Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
Hello!
Sajnos megint itt. Régebben már volt gondom a 2011-es Mac Minibe épített SSD meghajtón lévő ML-lel. Akkor végülis az lett a vége, hogy szervizben kötött ki, mert le kellett törölnöm mindent róla és nem engedte az újratelepítést. Az iSamuraiban volt a gép, ahol a srácnak is alig akart felmenni a Mavericks, de mivel barátnőm ment el a gépért, így bővebb infót nem kaptam. Hazaérve minden rendben ment egy ideig, de volt 1-2 fagyás, ahogy régebben is. Ez gyakorlatilag az egész rendszert lefagyasztja, a színes forgó az forog, de semmire nem reagál, ezért hátul kell kinyomnom a POWER gombbal. Most egyfolytában ezt csinálta, gyakorlatilag 10 percet nem tudtam eltölteni semmivel, mert lefagyott.
Három dolog jutott eszembe, ami előidézheti:1. Az SSD hibás. (Ezt tartom a legvalószínűbbnek)
2. A RAM hibás. Nem tudom, csak egy gondolat. Lehet annak nem ilyenek a jelei.
3. Túlmelegszik, és ezért kapcsol ki. Ez is csak egy tipp. Levettem az alját és furcsán forró volt a RAM és a ventilátor is. Lehet ez a normális..
Az előbb már odáig jutott, hogy szürke képernyőnél nem jutott tovább. Most egy MacBookból kivett, 10.7.5-ös rendszerrel megy a gép, külső winchesterről. Eddig így oké(10perc tapasztalat alapján).
Szerintetek is az �SSD lehet a baj? Mert akkor kiveszem és megválok tőle, maximum belerakom a MacBookból kiszedett vinyót és azt frissítem Mavericks-re. Lassú lesz, de legalább biztos. Esetleg valami egészen más? Létezik valamilyen ingyenes program, ami megmutatja, ha baj van a lemezzel? A Lemezkezelőben futtattam ellenőrzést, de nem írt hibát.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest