- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Driss
csendes tag
Szia Out, Sziasztok!
Az a gondom, hogy igen masszív proxy mögött vagyok! Csak egy porton tudunk kimenni, ott is csak ''http proxy ftp támogatással'' ... Eddig 6 ftp klienst próbáltam ki, csak a CuteFTP ismerte ezt a lehetőséget.
Jópár szerverről próbáltam letölteni a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, de egyrész 2Gb-osnak látja (mindegyik tükrön), másrészt egy kicsit mókol vele, de végül egy byte-nyit sem tölt le... Egy idő után feladja.... újrapróbálja... (De ez legalább már átment a tűzfalon!)
Van ötleted?
Köszi! -
Driss
csendes tag
Szia Out!
Az a gondom, hogy igen masszív proxy mögött vagyok! Csak egy porton tudunk kimenni, ott is csak ''http proxy ftp támogatással'' ... Eddig 6 ftp klienst próbáltam ki, csak a CuteFTP ismerte ezt a lehetőséget.
Jópár szerverről próbáltam letölteni a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, de egyrész 2Gb-osnak látja (mindegyik tükrön), másrészt egy kicsit mókol vele, de végül egy byte-nyit sem tölt le... Egy idő után feladja.... újrapróbálja... (De ez legalább már átment a tűzfalon!)
Van ötleted?
Köszi! -
Driss
csendes tag
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a SuSe-vel, le is töltöttem FTP-ről a 9.2 Live-ot, kiírtam dvd-re, boot, megy, szép, kedves... telepíteni nem tudom... Na jó... akkor olvassunk is...
Szóval azóta olvastam elég sokat. Tegnap leszedtem (XP alól) a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, azt írják, hogy 3,1 Gb az eredeti teljes mérete, de nekem csak 2,09 Gb jött le... Rengeteg helyről próbáltam (ftp.suse.de , novell , ...), de sehonnan sem tudom letölteni az egészet. Legalább 4-szer letöltötte mát a ~2,1 Gb-ot, de aztán abbahagyta, letöltésvezérlő kiírja, hogy ok... TotalCommander FTP-je pedig csak 0k-nyit (vagy esetleg -1k -t!) lát, és 0k-t tölt le.
Segítsetek!
Honnan (és hogyan) lehet normálisan letölteni, hogy végre kiírjam a
SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t?
Mit rontottam el?
Köszi előre is!
Dris
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest