- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
-
tierbatyo
senior tag
Passz. Ebb?l én nem tudom lesz?rni, csak azt látom, hogy KDE ablakkezel?t használ.
-
tierbatyo
senior tag
Bővebben: link A kernel forgatás azt hiszem nem fogod meg?szni.
-
tierbatyo
senior tag
Hát Linux alatt nem csak úgy van ám, hogy telepíti azt a böngész?.
Bővebben: link
-
tierbatyo
senior tag
Mit lehet akkor tenni, ha Debian /dev/hda-ra mountolja a SATA winyot, nem a /dev/sda-ra?
-
tierbatyo
senior tag
Egy UP a #2468-ra.
-
tierbatyo
senior tag
Egy UP a #2468-ra, hátha reggel valaki tud monadani valamit.
-
tierbatyo
senior tag
Mit lehet akkor tenni, ha Debian /dev/hda-ra mountolja a SATA winyot, nem a /dev/sda-ra?
Knoppix egyből felismerte, hogy /dev/sda-ról van szó. -
tierbatyo
senior tag
-
tierbatyo
senior tag
Azért nem fogom eladni a 9800 Promat, mert nem tudok Linux alatt játszani.
-
tierbatyo
senior tag
Ahogy ezt olvastam egyre n?tt bennem az érzés, hogy igazából szarnak a Linuxos userekre, csak ezt nem akarták így kimondani, inkább löktek valami süket dumát. F?leg arra a kérdésre adott válasz nem tetszett, amikor megkérdezték t?lük, hogy miért válasszák a Linux felhasználók az ATI-t az NVIDIA helyett. Erre az a válasza, hogy mert ?k a piac vezet?k és megesküsznek arra, hogy a Windowsos driver szintjére hozzák Linuxost is. Hát ez lol.
-
tierbatyo
senior tag
Azért ezt meger?síthetnévalaki:
/dev/hda6 fel van mountolva /-ra (root)
1. mount -o remount,ro /dev/hda6
2.tune2fs -j /dev/hda6
3. /ets/fstab-ban ext2-->ext3
4.reboot -
tierbatyo
senior tag
Lenne egy kérdésem. Ext2 partícióra telepítettem (hogy miért , arról a Partition Magic tudna mesélni, amikor a beállított ext3 helyett ext2-re formázott
) és szeretném a ext3-ra konvertálni, márcsak a journaling miatt is. Mennyire vészes dolog ez? Gondolok pl egy véletlen áramszünetre. Ja és mi van azzal, hogy a partició ext2-ként van felmountolva. Mikor kell átírni az fstab-ot? Egyáltalán engedi-e a felmountolt ext2-t konvertálni?
-
tierbatyo
senior tag
Lenne egy kérdésem. Debian Woody + testing updatek=Debian Sarge?
-
tierbatyo
senior tag
válasz
predikator #2270 üzenetére
A kernel source a /usr/src/linux-ban van?
[Szerkesztve] -
tierbatyo
senior tag
válasz
loszerafin #2246 üzenetére
Nem tudom milyen gondjaid vannak a Matroxszal, de ATI-val biztos sokat fogsz szívni. Tapasztalat sajnos ...
-
tierbatyo
senior tag
2.6.7 kernel configfile-ját betölthetem 2.6.9 kernelnél menuconfigban?
-
tierbatyo
senior tag
UP!
-
tierbatyo
senior tag
A következő probléma van. Amikor X-ben több dolgot futtatok, akkor el kezd akadozni az egér, ha zenét hallgatok, akkor elmegy a hang és behal az xmms. Ha megnézem a processz listet, akkor van, hogy az XFree86 25%-ot foglal!! Egyébként Debian Woody 3. 2.6.7 kernellel. Hardwerileg 2.8-as HT, 512 RAM. Valakinek valami ötlet?
-
tierbatyo
senior tag
H van kedved kernelt fordítani, akkor a 2.6.7-es kernelre van egy megoldás, hogy müködjön az ATI driver. Bővebben: link Persze ez debianra van, de UHU-ra is lehet értelmezni. Csak azt nem tudom, hogy a patch Bővebben: link müködik-e UHU alatt, de gondolom igen. Hangkártyát a kernelbe fordítsd bele.
-
tierbatyo
senior tag
-
tierbatyo
senior tag
Utána nem árt lefuttatni egy fglrxinfo -t is, hogy télleg az ATI drivert használja-e. Tényleg te milyen kernelt használsz? Én a 2.6.7-tel sokat küzdöttem.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest