- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Megoldhatatlan problémába ütköztem. Adott egy Uuntu Server 14.04.1 alapú samba szerver 2 db HDD-vel. Legyen az os-t tartalmazó HDD a C, az adatokat tartalmazó pedig a D. Ha C-ről és D-ről is csinálok sharet akkor egy másik linux alapú gépről elérem mind a kettőt, de windows alapú gépről, a C-n lévő mappát látom, van RW jogom viszont akármit csinálok a D-n lévő mappákat látom ugyan de ennyi, még belelépn sem tudok, permission errort dob. Mind a két meghajtó EXT4 formátumú. A második meghajtón az összes mappának 777-es jogot adtam, sambában mindenkinek engedve van a hozzáférés, az összes sharet ugyanolyanra állítottam, csak a meghajtók különböznek.
Ha segít, többek közt ez van az smb.conf fileban:[film]
path = /media/fejesa/Data/film
writeable = yes
; browseable = yes
guest ok = yes
read only = no
create mask = 0777
[sorozat]
path = /media/fejesa/Data/sorozat
writeable = yes
; browseable = yes
guest ok = yes
read only = no
create mask = 0777
[Videos]
path = /home/fejesa/Videos
writeable = yes
; browseable = yes
guest ok = yesA film, sorozat van a külső meghajtón, a videos a belsőn. Androidon és win7-en teszteltem, a win7 a problémás. Nem tartom valószínűnek hogy a samba beállításokban van a hiba, mert ugyanúgy állítottam be mind a két share-t és az egyik megy a másik nem.
Számomra ez teljesen érthetetlen és egyik külföldi fórumon sem találtam működő megoldást.Előre is köszi a segítséget, és bocs a hosszú hszért:
helltp
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest