- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
~DD~
tag
Hi.
Én a No-IP-t használom -> [link]
Van linuxos kliens ami daemonként fut, azt viszont nem tudom mikor frissít. (lehet h minden újratárcsázásnál... nem tudom ...) Mindenesetre nekem 24 óránként bontva van a kapcsolat /meg amúgy is szakadozik/, de általában amikor nézem akkor frissítve van az IP-m
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
~DD~
tag
válasz
ballington #1665 üzenetére
hi.
[link] --> Itt le van írva, h melyik disztróhoz milyen programcsomagok/verziók járnak (+egy rövid ismertető róluk +linkek...), az új disztrómegjelenéseket is kiírják hírként, továbbá van egy népszerűségi skála, ahol jelenleg az ubuntu vezet, utána meg a suse stb...
[link] --> Leírás, h mi az a disztró és néhányról ismertető...
[link] --> még több ismertető egyes disztribúciókról... -
~DD~
tag
válasz
Forest_roby #1590 üzenetére
configure: error: Package requirements (gtk+-2.0 >= 2.0.0) were not met.
--> Előbb tedd fel ezeket (gtk+-2.0 >= 2.0.0). A configure miután lefut, érdemes (kötelező) megnézni, h egyáltalán jól futott-e le. Esetedben ezt a csomagot hiányolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest