- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Hack3er #3794 üzenetére
Szia!
1. Először keress rá a csomagkezelőjében, fglrx vagy ati néven. Ha nincs, akkor letöltöd a meghajtót és chmod +x ati-akármi - futtatási jogot adsz a fájlra.
2. wine akármi.exe és a winecfg-ben lehet állítgatni.
4. Keress ntfs-3g programot, ha nincs a csomagkezelőben, akkor [link] innen letöltöd és ./configure, make, make install. A honlapon le van írva minden a használatáról.
3. Nem tudom mire gondolsz: vmware? -
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #1672 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik uhu-t használod? (1.2, 1.2-utf8, 2.0testx)
Gnome - Vezérlőpult - Billentyűzet - Kiosztás.
Ha sokszor használod : Gnome panel - jobb egérgomb - Hozzáadás a panelhez - bill. kiosztás.
Most tettem fel az ntfs-3g progit másolgattam, töröltem néhány fájlt eddig rendben van. Szerintem ne konvertáld át az ntfs particiód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest