- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Hack3er #3794 üzenetére
Szia!
1. Először keress rá a csomagkezelőjében, fglrx vagy ati néven. Ha nincs, akkor letöltöd a meghajtót és chmod +x ati-akármi - futtatási jogot adsz a fájlra.
2. wine akármi.exe és a winecfg-ben lehet állítgatni.
4. Keress ntfs-3g programot, ha nincs a csomagkezelőben, akkor [link] innen letöltöd és ./configure, make, make install. A honlapon le van írva minden a használatáról.
3. Nem tudom mire gondolsz: vmware? -
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #1672 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik uhu-t használod? (1.2, 1.2-utf8, 2.0testx)
Gnome - Vezérlőpult - Billentyűzet - Kiosztás.
Ha sokszor használod : Gnome panel - jobb egérgomb - Hozzáadás a panelhez - bill. kiosztás.
Most tettem fel az ntfs-3g progit másolgattam, töröltem néhány fájlt eddig rendben van. Szerintem ne konvertáld át az ntfs particiód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest