- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee24
tag
válasz
ubyegon2 #25282 üzenetére
Köszönöm, de megvolt, elolvastam a kezdőtopicot mielőtt nekikezdtem (nem kell rákeresgetni sem ha lenyitogatja az ember.
)
Sajnos ettől függetlenül szívja az akksit, valami nem jau
Ahogy bambano írta valószínűleg az én készülékemben lesz a hiba.De értékelem hogy próbáltok segíteni, király kis közösség van itt
-
zoleee24
tag
válasz
bambano #25278 üzenetére
Hát kezd érdekes lenni
Jelenleg Live Mint alól írok DE, energiagazdálkodás katasztrófa, lehúztam töltőről, merül mint a búvárszivattyúúú.
Az egyébként 3+ órás akksim (Win10 alatt minimal energiagazdálkodással, általában ezt használom mert böngészésre pont elég), 10 perc alatt leszívta 70%-ra.
Ok hogy ez Live mód, de most vacilálok hogy feltegyem-e SSD-re. -
zoleee24
tag
válasz
King Unique #25274 üzenetére
Hálás köszönet a rengeteg hasznos infóért!
(természetesen utánaolvasgattam/olvasgatok mindennek)
BIOS-t most néztem következő beállításaim élnek:
Legacy > ON, UEFI->Enabled.Live USB Linux Mint 18.1 Cinnamon most készül, erről szeretnék telepíteni és létrehozni a dualboot-ot.
Ez a telepítésig kész is van: LINK
-
zoleee24
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni:
Kettő dolgot szeretnék megoldani:
a.) Boot-olható perzisztens Linux disztribúciót szeretnék telepíteni USB-re (Ubuntu, Mint, vagy Kubuntu)
Milyen programmal ajánlott?b.) Win 10 mellé szeretnék SSD-re Linuxot telepíteni dualboot-ban Lenovo G580 AH Lapropra pendrive-ról, választható menüvel (mennyire kell hack-elni az SSD miatt, eléggé friss nem volna jó ha hamar tönkre menne)
Mi lenne a menete? Csak pendrive adott, nincs benne CD/DVD az SSD miatt.Tudnátok kérlek segíteni,(akár privátban is)?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest