- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morro18x
üzenetére
ha fizikai raid-et használsz, akkor a probléma a gép hardveréhez kötődik, nem a linuxhoz.
tehát amíg a raid vezérlő biosában nem állítottad helyre a raid5 kötetet, addig nem linuxos a probléma.hcl: nekem van xen-em vagy 12 éve, de sose volt vele semmi bajom, így nem tudom, a tieddel mi lehet a gond. kipróbálnék előtte egy routolt xen-es hálózatot, illetve megnézném, hogy a bridge-t jól rakja-e össze a xen. én mindig összerakom debianból, a xen-re csak a virtuális interfész beléptetését hagyom.
illetve meg lehetne nézni, hogy nem csináltál-e hurkot a hálózatba.
szerk: még azt is megnézném, hogy nincs-e összenyitva az iptables meg az ebtables, mert abból is lehet gond. emlékeim szerint alapértelmezetten össze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest