- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hát, a Suse és az Ubi szerintem a létező két leglassabb disztró
én Slackware-t használok, pont nemrég írta valaki talán a Linux-kezdő topicba hogy milyen gyors. Én a gépen más disztrót nem használok, de az tény hogy nagyon jó kis rendszer, sallangmentes, bár nem kimondottan user-friendly. én mindenesetre imádom
ha meg forrásból akarsz forgatni, akkor jól jöhet a SlackBuild rendszer, ami hasonlóan műküdik a gentoos portage-hez: van egy file, ami leírja hogy adott programot hogyan kell lefordítani, ehhez van egy egyszerű parancssoros felület, így pl. openoffice-t felrakni forrásból a sudo sbopkg -i openoffice.org paranccsak tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Formula-1
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest